Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Krydret mørbradgryde

Krydret mørbradgryde

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 09/04/2008 - 11:20

25 min.
(3 pers.)

1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignoner
2 hakkede løg
50 g chorizopølse
1 tsk. hel rosenpeber
3 stilke bladselleri
1 ds. tomatpure
2 dl grønsagsbouillon
1½ dl fløde
1 tsk. salt

Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og brun dem i olien. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Tilsæt chorizopølsen i tern, hel rosenpeber og bladselleri i skiver og lad det svitse med i et par min. Tilsæt tomatpure, bouillon og fløde og lad retten simre i 15 min. Smag til med salt og server med kartoffelmos og groft brød.

Opskrift: Kristina Miechels

mørbradgryde [1]

Opskrift på lækker krydret mørbradgryde

hovedretter [2]
Torsdag d. 4. september 2008 - af X
Image icon 1eec7aeac6944beeac0e156f2915721f.jpg [3]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/krydret-moerbradgryde

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/tags/moerbradgryde
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[3] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/1eec7aeac6944beeac0e156f2915721f.jpg