Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Risotto med muslinger og asparges

Risotto med muslinger og asparges

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 07/17/2009 - 10:07

(4 pers.)
25 min.

1 finthakket rødløg
1 spsk. smør
300 g risottoris
1 dl hvidvin
1 l hønsebouillon
1 bdt. asparges
300 g blåmuslinger uden skal
40 g parmesan

Sauter løgene i smørret, tilsæt ris og steg dem i smørret, til de er blanke. Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen. Tilsæt hønsebouillonen lidt ad gangen, så risene næsten når at optage væden, før der tilsættes yderligere væde. Snit aspargesene i 2 cm stykker og tilsæt dem sammen med muslingerne og den sidste dl bouillon. Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet, retten skal være cremet. Server retten med groft brød og et drys af friskkværnet peber.

Madopskrift: Kristina Miechels

Prøv også...
Ravioli med krebs og dildsovs [1]
Risotto med kylling og majroe [2]
Risotto med jordskokker og kylling [3]

blåmuslinger [4]
muslinger [5]

Lækker middag på 25 minutter

hovedretter [6]
Tirsdag d. 21. juli 2009 - af Redaktion
Image icon 76f80833208148bd814b85a81472eb27.jpg [7]
Landscape 1
0
0

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/risotto-med-muslinger-og-asparges

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/ravioli-med-krebs-og-dildsovs
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/risotto-med-kylling-og-majroe
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/risotto-med-jordskokker-og-kylling
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/blaamuslinger
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/muslinger
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/76f80833208148bd814b85a81472eb27.jpg