Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > DDV-opskrift: Ferskenfromage med hindbær

DDV-opskrift: Ferskenfromage med hindbær

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 05/20/2010 - 13:15

125 g DDV yoghurt 7 %
1 fersken
Lidt vaniljekorn
Lidt flydende sødemiddel
2 blade husblas
100 g hindbær


Læg husblasen i blød i koldt vand. Blend den udstenede fersken (gem lidt til pynt) sammen med yoghurten.
Smag til med vaniljekorn og sødemiddel. Vrid husblassen og smelt den i et vandbad eller kom lidt kogende vand på.
Pisk, til den er helt smeltet. Når den er lidt afkølet, røres den forsigtigt sammen med fromagen. Hældes i en skål og sættes koldt i ca. 2 timer.
Pynt med friske hindbær og lidt fersken.

Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter [1]



Et slankt frokostforslag...
Kidneybønnesalat med majs
[2]
Et slankt middagsforslag...
Stegt fisk og grønt med limemayonnaise [2]

slankemad [3]

Delikat dessert - lavet efter De Danske Vægtkonsulenters principper

hovedretter [4]
Mandag d. 24. august 2009 - af Redaktion
Image icon aefc3e76f6fb4809877ff4dfe33fade8.jpg [5]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/ddv-opskrift-ferskenfromage-med-hindbaer

Links
[1] http://www.vaegtkonsulenterne.dk/
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/slankemad
[4] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[5] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/aefc3e76f6fb4809877ff4dfe33fade8.jpg