125 g DDV yoghurt 7 %
1 fersken
Lidt vaniljekorn
Lidt flydende sødemiddel
2 blade husblas
100 g hindbær
Læg husblasen i blød i koldt vand. Blend den udstenede fersken (gem lidt til pynt) sammen med yoghurten.
Smag til med vaniljekorn og sødemiddel. Vrid husblassen og smelt den i et vandbad eller kom lidt kogende vand på.
Pisk, til den er helt smeltet. Når den er lidt afkølet, røres den forsigtigt sammen med fromagen. Hældes i en skål og sættes koldt i ca. 2 timer.
Pynt med friske hindbær og lidt fersken.
Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter [1]
Et slankt frokostforslag...
Kidneybønnesalat med majs
[2]
Et slankt middagsforslag...
Stegt fisk og grønt med limemayonnaise [2]
DDV-opskrift: Ferskenfromage med hindbær
Delikat dessert - lavet efter De Danske Vægtkonsulenters principper
hovedretter [4]

Landscape 1
0
F