Ingredienser til yoghurt med figenkompot
200 g friske figner
2 spsk. sukker
1 appelsin
1 l yoghurt
50 g hasselnødder
Fremgangsmåde til yoghurt
Vask fignerne, fjern stilken og skær dem i mindre stykker. Kom figner, sukker og appelsinsaft i en gryde og bring det i kog ved lav varme. Lad kompotten småsimre under låg i 30 min., mens der røres indimellem. Tag låget af, kog i yderligere 10-15 min., til den tykner, og lad den køle. Vend kompotten i yoghurten og anret i små portionsglas med hakkede nødder på toppen.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Hybenkompot [1]
Æbleyoghurt [2]
Byd på brunch




Kartoffelkager med røget laks og estragoncreme
Et anderledes indslag til en brunch
Find opskriften her... [4]


Pandekager med frugtkompot
Super både som dessert og til en festlig brunch.
Find opskriften her... [5]


Spansk kartoffelrøræg med serranoskinke og tomatsalsa
En super start på dagen.
Find opskriften her... [6]






Fillotærter med artiskok, feta og oliven
Super til en anderledes og fyldig brunch
Find opskriften her... [9]


Rabarbervanilje-creme med myslicrunch
God ret til en festlig brunch eller som lækker dessert.
Find opskriften her... [10]


Boghvedeboller
Med bollerne her som en del af morgenmaden, så er grundstenen til en god og produktiv dag lagt.
Find opskriften her... [11]






Bagte blommer og æbler med sukkerslyng
Noget sødt til en dejlig brunch
Find opskriften her... [14]


Lammepølser til brunch
Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af morgenmaden i weekenden, er lammepølserne et godt sted at starte.
Find opskriften her... [15]



