Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Varm solbærsaft med kanel

Varm solbærsaft med kanel

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 08/31/2010 - 09:30

1 kg solbær
1 dl vand
2 stænger kanel
5 hele kardemomme
300 g rørsukker pr. l saft
1 tsk. konserveringsvæske pr. l saft.

Skyl bærrene og kom dem i gryden sammen med vand, kanel og kardemomme. Bring blandingen i kog under låg og lad det koge ved svag varme i 15 min. Sigt saften gennem et klæde eller en saftpose og lad den dryppe godt af. Hæld saften tilbage i gryden, tilsæt sukkeret og lad det småkoge i 5 min. uden låg. Skum saften, tilsæt konserveringsvæske og hæld den på skoldede flasker. Bland 1 del saft med 3 dele kogende vand og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Kirsebærsirup [1]
Banan-citronmarmelade [1]
Limeonade [1]

[2]

Solbærsaften kan naturligvis også drikkes kold, men er helt formidabel når den er varm

forretter og tilbehør [1]
Lørdag d. 11. september 2010 - af Redaktion
Image icon 69ef7c236b4347a4a5c7f8a3cc817122.jpg [3]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/varm-solbaersaft-med-kanel

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[2] https://www.familiejournal.dk/tags
[3] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/69ef7c236b4347a4a5c7f8a3cc817122.jpg