Opskrift på Sarah Bernhardt-kager
(ca. 30 stk.)
Ganache:
4¾ dl piskefløde
3 spsk. klar honning
Et nip salt
1 tsk. vaniljeekstrakt
450 g mørk chokolade
Mandelmakroner:
250 g marcipanmasse
90 g sukker
1 tsk. mandelekstrakt
½ tsk. salt
2 æggehvider
Glasur:
175 g mørk chokolade 70 %
2 spsk. vegetabilsk olie
50 g hvid chokolade
Sådan bager du Sarah Bernhardt-kagerne
Chokoladeganache: Bring fløde, honning, salt og vaniljeekstrakt i kog, og tag det af varmen. Kom chokoladen i og rør, til det er smeltet. Sæt massen på køl natten over.
Makroner: Bland marcipanmasse, sukker, mandelekstrakt og salt sammen og tilsæt æggehviderne en ad gangen, rør mellem hver. Kom massen i en sprøjtepose med en glat tylle på 1 cm, og sæt cirkler på 2 cm på plader med bagepapir. Bag dem ved 160° i 12 min. og lad dem køle af. Kom ganachen i en sprøjtepose, og sæt en lille top på hver makron. Læg makronerne sammen to og to, og lad dem hvile i køleskabet i ca. 30 min.
Glasur: Smelt den mørke chokolade over vandbad. Tag den af varmen, rør olien i, og lad den køle let af. Dyp makronerne i chokoladeglasuren. Lad den størkne. Dryp smeltet hvid chokolade hen over den mørke chokoladeglasur.
Har du mere lyst til muffins? Se vores store galleri med opskrifter på massevis af muffins her [1]
Du kan også kaste dig over en af de lækre chokoladekagert i galleriet nedenfor - mums!
Bag lækre chokoladekager














Relaterede artikler
[20]
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.