Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 04/23/2009 - 10:32

(3 pers.)
20 min.

300 g kogt el. stegt kyllingekød
1 bdt. grønne asparges
1 spsk. smør
2 spsk. hvedemel
2½ dl kogende vand
1 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
10 tarteletter
Brøndkarse til pynt


Rens aspargesene, bræk den nederste del af og læg dem i et fad. Hæld det kogende vand over aspargesene og lad dem stå i 5 min. Smelt smørret og tilsæt melet under kraftig omrøring. Pisk aspargesvandet i og bring opbagningen i kog. Skær kyllingekød og asparges i mindre stykker og vend dem i sammen med salt og peber. Varm stuvningen igennem og smag til. Lun tarteletterne og hæld ca. ¾ dl kylling i asparges i hver tartelet. Pynt med brøndkarse og server straks.

Madopskrift: Kristina Miechels


Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter... [1]


Mere med fjerkræ...
Poussiner ned rødløgskompot [2]
Ørredmousse
[3]Vagtelæg med rejefyld [4]

[5]

Klassikeren fra mormors køkken

forretter og tilbehør [6]
Tirsdag d. 5. maj 2009 - af Redaktion
Image icon 29cbc72aebd34d8b9b1716e8dd2d7750.jpg [7]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/tarteletter-med-hoens-i-asparges-0

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/Mad/Hovedret/xx%2009%20Klassisk%20mad.aspx
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/poussiner-med-roedloegskompot
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/oerredmousse
[4] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/vagtelaeg-med-rejefyld
[5] https://www.familiejournal.dk/tags
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/29cbc72aebd34d8b9b1716e8dd2d7750.jpg