(3 pers.)
20 min.
300 g kogt el. stegt kyllingekød
1 bdt. grønne asparges
1 spsk. smør
2 spsk. hvedemel
2½ dl kogende vand
1 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
10 tarteletter
Brøndkarse til pynt
Rens aspargesene, bræk den nederste del af og læg dem i et fad. Hæld det kogende vand over aspargesene og lad dem stå i 5 min. Smelt smørret og tilsæt melet under kraftig omrøring. Pisk aspargesvandet i og bring opbagningen i kog. Skær kyllingekød og asparges i mindre stykker og vend dem i sammen med salt og peber. Varm stuvningen igennem og smag til. Lun tarteletterne og hæld ca. ¾ dl kylling i asparges i hver tartelet. Pynt med brøndkarse og server straks.
Madopskrift: Kristina Miechels
Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter... [1]
Mere med fjerkræ...
Poussiner ned rødløgskompot [2]
Ørredmousse
[3]Vagtelæg med rejefyld [4]
Tarteletter med høns i asparges
Klassikeren fra mormors køkken

Landscape 1
0
F