Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Svinekød i karry

Svinekød i karry

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 09/22/2009 - 12:44

(4 pers.)
30 min.

½ glas korma karrypasta
150 g peanuts
1 spsk. olie
2 løg i tynde både
500 g skinkekød i mindre stykker (skåret af f.eks snitsel)
2 spsk. rørsukker
1 courgette i tern
2 gulerødder i tern
1 rød peber i tern
1½ dl kokosmælk
400 g basmatiris
Salt og peber


Rist peanuts på tør pande. Kom så olien i en stor dyb pande eller wok og steg kødet af 2-3 omgange, så det brunes. Tag op og kom løg, courgette, gulerødder og rød peber i og steg. Kom sukker og kødet ved og tilsæt karrypasta, og efter 3-4 min. kokosmælk og lad det simre i 10 min. Kog risen efter anvisning på pakken. Smag til og server drysset med friske krydderurter.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Kyllingewok med peanuts [1]
Kalkun i grøn karry med mandler [2]


[3]
svinekød [4]
svinekød [4]

Med masser af grønsager og peanuts

hovedretter [5]
Lørdag d. 3. oktober 2009 - af Redaktion
Image icon bd7e83e8d4ef41f6aecb0331e2da1928.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/svinekoed-i-karry

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kyllingewok-med-peanuts
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kalkun-i-groen-karry-med-mandler
[3] https://www.familiejournal.dk/tags
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/svinekoed
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/bd7e83e8d4ef41f6aecb0331e2da1928.jpg