Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Fyldt ribbenssteg

Fyldt ribbenssteg

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 12/15/2008 - 11:45

(6-8 pers.)

1¼-1½ kg ribbenssteg uden for meget ben
Salt

Fyld:
1 porre
1 madæble
1 spsk. olie
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. timian
½ tsk. salt

Rids sværen helt ned til kødet, så bliver den sprød og bobler op under stegningen. Skær en dyb lomme i hele stegens længde, det er lettest at skære fra begge ender.
Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Svits skiverne et par min. i olie med sennep og timian. Skræl æblerne og skær dem i små tern. Kom æblerne på panden og svits dem et par min. Krydr med salt. Kom fyldet i lommen og hold åbningerne sammen med kødnåle. Gnid sværen med salt og læg stegen i en bradepande. Sæt kødet øverst i ovnen ved 200° ca. 1½ time. Efterbrun stegen omkring 10 min. ved 225°. Skær kødet i ikke for tynde skiver, så fyldet ikke falder ud.



Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækkerier til julefrokostbordet...
Kylling i form med spinatsauce [1]
Kalveleverpostej med rødbedesalat [2]



højtider [3]
jul [4]

(6-8 pers.)1¼-1½ kg ribbenssteg uden for meget benSaltFyld: 1 porre1 madæble1 spsk. olie1 tsk. dijonsennep1 tsk. timian ½ tsk. saltRids sværen helt

hovedretter [5]
Mandag d. 15. december 2008 - af Redaktion
Image icon acfd77c0bf5642ce96960e7a4d98a1b7.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/fyldt-ribbenssteg

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kylling-i-form-med-spinatsauce
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kalveleverpostej-med-roedbedesalat
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/hoejtider
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/jul
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/acfd77c0bf5642ce96960e7a4d98a1b7.jpg