Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Skærising med rosenkål og persillerødder

Skærising med rosenkål og persillerødder

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 02/17/2009 - 11:27

(2 pers.)
45 min.

4 fileter af skærising el. skrubbe
200 g rosenkål
50 g smør
50 g mandelflager
8 små persillerødder
Revet skal og saft af 1 usprøjtet appelsin
1 tsk. klar honning
Salt og peber

Tilbehør
Brød

Begynd med rosenkålen, hvor alle de grønne blade pilles af, til den lille bitre kerne i midten er tilbage. Den kasseres. Persillerødderne skrælles og småsimrer i lidt olie i en gryde med låg i 10 min. Bland appelsinsaft, -skal og honning. Hæld det ved, lad det simre yderligere 10 min. og smag til med salt og peber. Steg rosenkålen i det meste af smørret, efter at du har brunet mandelflagerne, drys med salt og peber. I en pande vendes fileterne i lidt brunet smør. Rosenkålen lægges over og persillerødderne gives til som basis.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Mere med fisk...
Fisk og spinat i fillodej
[1]Kirstens fiskefad
[2]Rødtunge med skalotteløg og brøndkarse [3]




[4]

(2 pers.)45 min.4 fileter af skærising el. skrubbe200 g rosenkål50 g smør50 g mandelflager8 små persillerødderRevet skal og saft af 1 usprøjtet

hovedretter [5]
Fredag d. 27. februar 2009 - af Redaktion
Image icon aef2ef510e314b95b4fc01b78ced686f.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/skaerising-med-rosenkaal-og-persilleroedder

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/fisk-og-spinat-i-fillodej
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kirstens-huttemeiers-fiskefad
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/roedtunge-med-skalotteloeg-og-broendkarse
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/aef2ef510e314b95b4fc01b78ced686f.jpg