Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Mørbradgryde

Mørbradgryde

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 01/14/2013 - 14:48

(3 pers.)
25 min.
 

Ingredienser til mørbradgryde

1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignoner
2 hakkede løg
2 gulerødder
3 stilke bladselleri
150 g cocktailpølser
1 tsk. hel rosenpeber
2 spsk. tomatpuré
2 dl grønsagsbouillon
1½ dl fløde
1 tsk. salt
2 tsk. majsstivelse

Tilbehør
Kartoffelmos
 

Fremgangsmåde

Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver, brun dem i olien og tag dem op. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Skær gulerødderne og bladsellerien i skiver og lad dem svitse med et par min. Tilsæt mørbradstykker, cocktailpølser, rosenpeber, tomatpuré, bouillon og fløde og lad retten simre i 10 min. Rør majsstivelsen ud i lidt vand og jævn sovsen. Smag til med salt og server med kartoffelmos og groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Se flere mørbradretter her... [1]

Find flere opskrifter her...
Skipperlabskovs [2]
Benløse fugle [3]
Gammeldags oksesteg [4]

mørbradgryde [5]

En klassisk omgang mørbradgryde

hovedretter [6]
Tirsdag d. 9. november 2010 - af Redaktion
Image icon 7181dc29bef64528ab04a0d113dc48cb.jpg [7]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/moerbradgryde-2

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/Mad/Mad%20ABC/2010-32-Ti-moerbrad.aspx
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/skipperlabskovs
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/benloese-fugle-0
[4] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/gammeldags-oksesteg
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/moerbradgryde
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/7181dc29bef64528ab04a0d113dc48cb.jpg