Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Fladbrød med ost

Fladbrød med ost

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 08/01/2012 - 13:41

(Pide)

15 g gær
½ tsk. sukker
1½ dl lunet vand
450 g hvedemel (gerne stærkt hvedemel med højt glutenindhold)
1 tsk. salt
2 spsk. tyk yoghurt
2 spsk. olivenolie
75 g fetaost
Lidt æg til pensling


Rør gær med sukker og vand. Kom salt, yoghurt og olie i og tilsæt så melet lidt ad gangen, mens du ælter. Ælt i 5-10 min. Lad dejen hvile til dobbelt størrelse. Slå dejen ned og del den i to. Rul den ud til to aflange stykker, på hvis midte der drysses feta og pensles med æg. Kanterne foldes over og lukkes på midten. Pensles med olie og bages i ovnen på pizzasten, hvis du har en sådan, ellers bare på plade ved 210° i 10-12 min., til det er lysebrunt. Holdes bløde pakket i et rent klæde.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Majsbrød [1]
Baguette [2]
Grove speltflutes [3]

[4]
brød [5]

Godt brød fra det tyrkiske køkken

bagværk [6]
Lørdag d. 6. november 2010 - af Redaktion
Image icon 30498dbf42de45ba8c8f7defc77268a7.jpg [7]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/fladbroed-med-ost

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/majsbroed
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/baguette
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/grove-speltflutes
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/broed
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/30498dbf42de45ba8c8f7defc77268a7.jpg