Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Patate keftedes

Patate keftedes

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 08/01/2012 - 14:30

(6-8 pers., snack)

1 kg kartofler
50 g smør
250 g tomater
2 forårsløg
90 g hvedemel + mel til panering
Saft af ½ citron
1 spsk. hakket mynte
Olivenolie til stegning


Kog kartofler møre som til mos uden salt. Mos dem og rør smørret i de varme kartofler. Skær indmaden ud af tomaterne og hak kødet i småbitte tern. Hak forårsløg og rør tomater, løg, mel, citronsaft og mynteblade i kartoffelmosen. Smag til med salt og peber. Lav små boller (valnøddestore), rul i mel og steg i olie. Server varme og sprøde som snack.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Græske specialiteter [1]
Krabbekroketter [1]
Mørbrad med pesto [1]

[2]

Gode kartoffel-snacks

forretter og tilbehør [1]
Søndag d. 31. oktober 2010 - af Redaktion
Image icon fecc925decf846aa87c18bd5a7c713b4.jpg [3]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/patate-keftedes

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[2] https://www.familiejournal.dk/tags
[3] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/fecc925decf846aa87c18bd5a7c713b4.jpg