600 g kirsebær
2 dl vand
200 g lys rørsukker
½ vaniljestang
1½ dl Ameretto (likør)
Vask og udsten kirsebærrene. Kog vand og sukker op med vaniljestangen, til sukkeret er opløst. Kom kirsebær og Ameretto i skoldede og atamonskyllede henkogningsglas og hæld sukkerlagen over. Lad kirsebærrene trække i mindst en uge, gerne længere, før brug.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SMUK OPBEVARING AF SMÅKAGERNE
Læg småkager og andet godt i de fine dåser, der pynter flot i køkkenet. Sættet består af 3 stk. dåser i forskellige størrelser og farver. Pris: 225 kr - kan købes i shoppen [1]
Find flere opskrifter her...
Jordbærsalsa [2]
Kirsebærchutney [3]
Kirsebærsirup [4]
Køkkenudstyr - til den bedste pris
[5]Kender du kogebogen? Klik her...
[6]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [7]