Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Ingefærkager

Ingefærkager

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 11/15/2010 - 13:17

(30 stk.)

150 g hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
40 g flormelis
20 g perlesukker
1 spsk. finthakket, syltet ingefær
1 spsk. fintrevet, usprøjtet limeskal
125 g koldt smør
1 spsk. fløde

Bland hvedemel, kartoffelmel, flormelis, perlesukker, ingefær og limeskal og hak smørret heri. Tilsæt fløden og saml dejen. Tril dejen til en 5 cm tyk pølse, tryk den flad på tre sider og læg den på køl i mindst 1 time. Skær stængerne ud i skiver på 5 mm tykkelse og læg dem på en plade med bagepapir. Bag kagerne ved 200° i 8-10 min. og lad dem afkøle på en bagerist.

Opskrift: Kristina Marckmann

Find flere retter her...
Jødekager [1]
Chokoladeskaller med romcreme og kakaobidder [1]
Gode juleboller [1]

højtider [2]
jul [1]
småkager [3]
ingefær [4]
kager [5]
julekager [6]

Gode julesmåkager

dessert og kage [7]
Onsdag d. 15. december 2010 - af Redaktion
Image icon 2ff00fa8b66e41f0a4e2e9f340dfef3b.jpg [8]
Landscape 1
0
0

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/ingefaerkager

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/tags/jul
[2] https://www.familiejournal.dk/tags/hoejtider
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/smaakager
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/ingefaer
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/kager
[6] https://www.familiejournal.dk/tags/julekager
[7] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage
[8] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/2ff00fa8b66e41f0a4e2e9f340dfef3b.jpg