(20 stk.)
100 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 spsk. tørret oregano
1 knsp. salt
1 sammenpisket æg
1 dl mælk
1 spsk. tomatpuré
2 wienerpølser
2 spsk. revet parmesan
Bland mel, bagepulver, oregano og salt. Rør æg, mælk og tomatpuré i. Skær pølserne i tynde skiver og vend dem i sammen med osten. Fordel dejen i 20 mini muffinsforme og bag dem ved 200° i 16 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Grove pølsehorn
[1]Skinkesnegle [2]
Muffins med champignon og bacon
[3]
Køkkenudstyr - til den bedste pris
[4]Kender du kogebogen? Klik her...
[5]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [6]
Mini pølse muffins
De her vil helt sikkert gøre lykke som supplement til rugbrødsmadderne i madkassen
