Køb et abonnement på Familie Journal
Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Køb dit abonnement her

Smugkig i ugens Familie Journal

Familie Journal nr. 16 er på gaden mandag d. 16. april 2018

Vi måtte finde nye drømme for vores børn 


Rikke og Jens har begge normal hørelse. Derfor var chokket stort, da de fik en og siden en til datter med stor hørenedsættelse. Gennem operation og intensiv sprogtræning kan pigerne i dag tale som normalthørende børn, og parret bruger nu deres erfaringer til at hjælpe andre.

I burde møde min søster

Rikke er fire år yngre end sin storesøster Tina, og deres søskendeforhold har været som de flestes – fyldt med skænderier, grin, gråd og støtte. Men Tina har haft børnegigt altid, og det har påvirket begge pigers tilværelse og gør det stadig, dog mest i form af et stærkt sammenhold.  

Slank med 5:2 kuren

Med Familie Journal i denne uge får du et tillæg med 5:2 kuren. Du får dejlige og smagfulde opskrifter, som du helt sikkert kan blive mætte af. God fornøjelse!  

 

Chefredaktøren fortæller...

Smil til hinanden

Smilet er den korteste afstand mellem mennesker, sagde Victor Borge engang. Men det kræver altså, at vi er opmærksomme på hinanden!
 
I påsken var jeg på ferie med min familie på Tenerife, og det var en skøn tur. Vi hyggede os sammen og så og oplevede en masse. Men jeg bed også mærke i noget, som gjorde mig lidt trist. Det begyndte en morgen til morgenmaden på hotellet, hvor jeg kiggede rundt på de adskillige par og familier i restauranten. Forbavsende mange af dem sad helt tavse optaget af hver sin mobiltelefon, mens de spiste. Jeg havde ikke rigtig tænkt over det før, men pludselig opdagede jeg fænomenet næsten alle vegne. Ved poolen, på restauranterne i byen og i lufthavnen. Overalt sad folk helt opslugte af hver deres lille skærm, ofte endda med hovedtelefoner i ørerne, helt uden at tale med eller se på hinanden. 
 
Det er altså noget underligt noget. Hvorfor overhovedet tage på ferie sammen, hvis man alligevel tilbringer den mentalt hver for sig?
 
Jeg er ikke hellig – mine fingre griber også ofte ud efter mobilen. Men nu skal det være slut. Vi skal se hinanden i øjnene, tale sammen og smile til hinanden – ellers kommer der alt for stor afstand imellem os!
Rigtig god fornøjelse med ugens blad.

Søren Johannesen

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.