Køb et abonnement på Familie Journal
Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Køb dit abonnement her

Smugkig i ugens Familie Journal

Vi er i gavehumør og har lavet hele tre blade i ét: hovedbladet, et tillæg om den lækre mad fra ”Badehotellet” og et stort tillæg om Dansktoppens 50-årsjubilæum. I jubilæumstillægget, som er lavet som et samarbejde mellem vores to ugeblade, BILLED-BLADET og Familie Journal, hylder vi den glade, folkelige musik og alle de mange dygtige kunstnere og ildsjæle, som har skabt den, sørget for at holde den i live og ført den videre til de næste generationer.

Dansktopstjernerne samles

Husk, at du kan møde mange af stjernerne fra Dansktoppen, når vi fejrer 50-året ved Dansktop Prisen 2018. Du kan købe billetter her

Familie Journal nr. 8 er på gaden mandag d. 19. februar 2018

Marjun og Kaj mistede næsten alt


Da livet viste sig fra sin mest barske side, gik Kaj Nielsen ned med stress, angst og depression, og Marjun stod med ansvaret for deres tre børn, i kampen for at familien skulle overleve. Til sidst knækkede hun også psykisk. Deres kærlighed til hinanden og et spændende projekt har givet dem livsmodet tilbage.

Det er garnet, der gør det!

Ugens tre modeller er strikket i samme, selvstribende garntype, men i tre forskellige farveholdninger. Garnet, der hedder Stella, består af uld, bambus, akryl og polyamid – og det har en tilfældig striberapport, så farver/striber fremtræder forskelligt fra nøgle til nøgle, og alt efter hvilket design og hvilken størrelse der strikkes.

Spis med på Badehotellet

Vi fejrer at "Badehotellet" endelig er tilbage på vores tv-skærme med et helt tillæg dedikeret til den lækre mad, der serveres i serien. Glæd dig til opskrifter, der kan bruges til både hverdag og fest.

 

Chefredaktøren fortæller...

Begrænsningens kunst

Min 6-årige datter Ella er en klog pige. Nogle gange siger hun til mig: ”Far, du behøver altså ikke forklare så meget!” Hun har ret, men det kan være svært at begrænse sig, når man synes, man har så meget på hjerte.

Sådan har vi det også på redaktionen hver uge, når vi skal lave Familie Journals forside. Det tager typisk et par dage at få den bakset sammen. Det svære er at vælge fra – for pladsen er trang, og der er som oftest alt for meget, vi gerne vil fortælle. Samtidig skal forsiden være flot og udstråle alt det gode, som Familie Journal står for: positivitet, sammenhold, tradition, glæde, familie, kvalitet… Ja, nu har jeg svært ved at begrænse mig igen!

I denne uge har forsiden været noget nær umulig at få på plads, for vi har været i gavehumør og lavet hele tre blade i ét: hovedbladet, som du kender, tillægget om lækker mad fra ”Badehotellet”, som er hæftet uden på bladet, og sidst, men ikke mindst det store tillæg om Dansktoppens 50-årsjubilæum, som du finder indhæftet midt i tv-bladet.

Alt i alt får du altså i denne uge 200 siders godt læsestof! Det kunne jeg snildt skrive rigtig meget mere om, men ihukommende min datters råd skal jeg nok lade være!

I stedet vil jeg nøjes med at ønske dig rigtig god fornøjelse med det hele.

Søren Johannesen

 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.