Smugkig i ugens Familie Journal

Familie Journal nummer 34 er på gaden mandag den 19. august 2019.

Køb et abonnement på Familie Journal 
Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Køb dit abonnement her

Familie Journal på Instagram
Følger du os på Instagram? Her får du et indblik i alt det bedste fra Familie Journals univers: lækre opskrifter, strikke- og hækleopskrifter for øvede og begyndere, hyggelige artikler og meget mere. Besøg os her

Familien Knudsen holder sammen: Vi ville føre mors drøm videre

Sandkassens Grill & Vaffelbod i Blåvand er Danmarks vestligste spisested, og det blev i sin tid indrettet helt efter Nancy Knudsens ønsker. Det var en drøm, der blev opfyldt, men hun nåede kun at være bag disken i få måneder. Hendes tvillingedøtre og hendes mand har ført drømmen videre – og en dag kom Tove ind i deres liv.

 

Aya har en sjælden diagnose: Så vidt muligt skal hun have et helt normalt liv

Livet ændrer sig fuldstændig, når man bliver mor. Det gjorde det også for Carina, men på en måde, som ingen havde forudset. Aya var slet ikke som de andre børn, og det er hun stadig ikke. Måske har hun som det eneste barn i Danmark diagnosen dysautonomi. 
 

Strik i skønne farver

I denne uge får du to strikkeopskrifter og en hækleopskrift.
Det søde babytæppe er hæklet i et fint flet-mønster i en blanding af uld og bomuld. Karrygul er en populær farve dette efterår – så du får opskriften på en trøje i denne farve samt en skøn stribet sweater i karry og lilla.
 

Ugens tillæg: Bradepandekager

I denne uge får du 24 sider ekstra med nybagte og duftende kager, der smager.
 

Chefredaktøren fortæller...

Chefredaktøren fortæller...

Et skulderklap
 
På denne plads plejer jeg at skrive lidt om små og store begivenheder i min families liv – eller om noget af det indhold vi har i bladet. Jeg har vel efterhånden skrevet omkring halvanden hundrede af disse ledere, og jeg er blevet spurgt, om ikke det er svært at finde på et nyt emne hver uge. Det er det ikke. Tværtimod. Jeg har så meget at være taknemmelig for, som jeg godt vil fortælle om, og hver uge er der desuden artikler eller andet indhold i bladet, som jeg synes fortjener et par ekstra ord med på vejen, fordi det er så godt.
 
Men der er nogle, jeg tit glemmer at nævne – nemlig det hold, der uge efter uge får det hele til at ske; Familie Journals redaktion! 
 
Jeg har simpelt hen Danmarks bedste medarbejdere. Ikke alene er de vanvittigt dygtige, flittige og idérige, de har også hjerterne på det rette sted og kerer sig oprigtigt om både bladet, læserne og hinanden. Det er den ægte vare – den slags kan man mærke – og det er virkelig et privilegium at stå i spidsen for en så dedikeret flok. De er meget forskellige og spænder vidt både alders- og baggrundsmæssigt, men de har dét til fælles, at de ingen fordomme har, de er usnobbede og ligefremme, og så sætter de pris på højt humør.
 
Hver og én fortjener de et klap på skulderen – det skal de have her!
 
Rigtig god fornøjelse med ugens blad.

Søren Johannesen

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.