Køb et abonnement på Familie Journal

Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Køb dit abonnement her

Smugkig i ugens Familie Journal

Familie Journal nr. 28 er på gaden mandag d. 9. juli 2018

Her er fuld plade på idyllen

Dorthe og Jannie har altid kendt til hinandens eksistens, men det var først, da Jannie kom på Facebook for otte år siden, at Dorthe vovede at tage kontakt til sin storesøster.  – Det skulle jeg have gjort for mange år siden, for vi ligner hinanden så meget, siger hun.

Annette samler på mennesker

Der var engang, da Annette drømte om at få sit helt eget børnehjem. Det fik hun ikke 
– men til gengæld fyldte hun Svanegaard på Fyn med de børn, som nogle syntes, var vanskelige, og derfor er hun med tiden blevet bedste for en hel del små børn. 

Velsmagende kager til kaffebordet

I ugens blad får du opskrifter på et lækkert abebrød kanel og en smuk kirsebærtærte med mandelflager. God fornøjelse i køkkenet! 

Chefredaktøren fortæller...

Så skønt

Jeg har skrevet det før, men nu gør jeg det igen: Der findes intet så dejligt som Danmark om sommeren! Der sker altså et eller andet med os danskere, når solen skinner, det er ferietid, og bøgen spejler sin top i bølgen blå. 
Når vintermørket sænker sig over landet, og det er koldt og vådt, har vi nok en tendens til at putte os lidt. Helt anderledes er det om sommeren. Alle myldrer ud, og snakken går lystigt over hækken og på gader og stræder. Pludselig opfører vi os, som om vi alle er lidt i familie med hinanden. Det er skønt.
 
At Danmark er et dejligt land, der har meget at byde på, kan sjovt nok komme som en lille overraskelse for nogle. Læs bare i denne uge på de næste par sider om 28-årige Sarah og Trine, som efter at have rejst hele kloden rundt besluttede sig for at tage på øhop rundt i kongeriget. 37 små, danske øer skal de besøge denne sommer, og de er allerede helt tossede med det. Faktisk har turen rundt på øerne fået dem til at tænke mere over deres egne liv, end da de stod på den anden side af kloden. Det er da tankevækkende.
 
Læs også om 83-årige Ulla, som i de sidste 60 år har været campist samme sted, nemlig Fjellerup Strands Camping. Det er simpelthen hendes lille paradis på jord, og det har det stort set altid været 
– Ulla er nemlig vokset op i nabobyen Stenvad! Du finder artiklen på side 128.
 
Rigtig god fornøjelse med ugens blad – og rigtig god sommer.

Søren Johannesen

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.