Smugkig i ugens Familie Journal

Familie Journal nummer 46 er på gaden mandag den 11. november 2019.

Køb et abonnement på Familie Journal 
Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Køb dit abonnement her

Følg os på Instagram
Følger du os på Instagram? Her får du et indblik i alt det bedste fra Familie Journals univers: lækre opskrifter, strikke- og hækleopskrifter for øvede og begyndere, hyggelige artikler og meget mere. Besøg os her

 

Melia er den fødte vinder

 

Lille Melia i Hobro er den eneste i hele verden, der har præcis den lillebitte kromosomfejl, der gør, at hun er noget helt særligt. Heldigvis har hun også en helt særlig mor .

 

Julen sætter tidens gang på pause

Traditionen tro pryder en af landets smukke kirker forsiden af Familie Journals store julehæfte. Og i år er det Suldrup Kirke i Himmerland. Vi har talt med sognepræst Helge Maagaard om kirken, livet, præstegerningen og ikke mindst julens betydning i vores liv.

 

Kager der dufter af jul

Appelsincirkler, krydrede trekanter og sukkersnegle … Glæd dig til fint og lækkert hjemmebag.

 

Lækkert strik i julerødt
 

Måske kan du nå at strikke den inden jul? I bladet får du opskriften på den dejligste sweater med snoninger.

 

 

 

Chefredaktøren fortæller...

Juleglæde

Julen kan være travl og stressende, men heldigvis er den også så meget andet. Her på Familie Journal begynder vi at tale om julen før de fleste. Vi planlægger og forbereder, og vi glæder os til, at det traditionsrige julehæfte – i år med den smukke Suldrup Kirke på forsiden – lander hos vores læsere. For så er det juletid. En tid, hvor vi ofte bliver lidt bedre til at finde plads i kalenderen til at være sammen og til at gøre noget godt for andre.

Kristian Martin Geisler, som du også kan læse om i bladet, gør en hel masse for andre. Sammen med hustruen, Yvonne, indsamler og køber han julegaver, som de i december deler ud til trængende og udsatte. For julen har betydning for alle, som Kristian siger.

Jeg holder meget af december. Den er fyldt med hyggelige og indbydende lyde, lys og dufte. Hjemme hos os ser vi frem til at tilbringe hyggelige timer med dem, vi holder af. Vi skal lave julepynt og -dekorationer, bage småkager, som pyntes af små hænder, drikke gløgg, høre julens velkendte toner og nyde, at vi har hinanden og tid sammen.

Jeg håber, at du, kære læser, vil hygge dig med julehæftet. Med artikler om skønne mennesker, juleromanen, opskrifter på julemad og bagværk, konkurrencer med dejlige præmier og meget mere.

Rigtig glædelig jul – og god fornøjelse med årets julehæfte!

Chefredaktør Majken Klintø

 

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.