Smugkig i det nye Familie Journal her...

 

Familie Journal nummer 3 er på gaden mandag den 13. januar 2020.

Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Du kan købe abonnement på Familie Journal her
 

 

Lasse har verdens bedste lillesøster: Hvem vil være Lasses ven?

 

Lasse Enebakk elsker pizza, splatterfilm og kager. Men han har ikke en eneste ven, og det har hans søster, Louise, tænkt sig at gøre noget ved. Hendes storebror er nemlig anderledes end andre, han har autisme, men også brug for en ven – og det vil Louise gerne hjælpe ham med.
Mød dem begge i ugens blad.

 

Hjemmebagt: Æblekage med mandelcreme

 


Uhm – syrlige æbler, sød, blød mandelcreme - og serveret med cremefraiche.

 

Strik: Skønne sokker

 

Er der noget værre end kolde tæer? Det får du med garanti ikke, når du ifører dig disse varme sager – og du kan selv strikke dem.
Få opskrifterne i ugens blad.

 

Brev til Puk: Eksen ringer, og kæresten springer

 

 

Den nye kalder hun sig - en kvinde på knap 50 år, der er flyttet sammen med kæresten. De har det skønt sammen, bortset at hans ekskone – ifølge Den nye – fylder for meget i deres forhold.
Kæresten og hans kone var blevet separeret, fordi han havde mødt en anden, men det gik hurtigt forbi, og selv om Den nye intet har med bruddet at gøre, nægter eksen at have noget med hende at gøre. Desværre er ekskonen nu også blevet syg, og hun ringer flere gange ugentligt for at få eksmanden til at hjælpe sig.
Og han springer hver gang – også for ofte, mener Den nye, som synes, det går ud over deres forhold.
Hvad mon Puk mener? Læs svaret i ugens blad.

 

Chefredaktøren fortæller...

Tid til strik

Jeg husker de tidlige skoleår med stor glæde. Jeg gik i Visby Skole, en lille og tryg landsbyskole. Jeg husker min klasselærer Else Kirsten, sløjd med Erik, folkedans med hr. og fru Nielsen, den sure citronfromage i husgerning (vi glemte sukkeret!) med Lisbeth og masser af leg i frikvartererne.
Og så var der håndarbejdstimerne. Jeg fik ”kørekort” til symaskine og nød at sy, men strikke, hækle og brodere? Ellers tak! Jeg har ikke tal på, hvor mange (tvungne) projekter jeg påbegyndte og siden gemte i andre klassers skabe og aldrig færdiggjorde.
Vores lærer hed Tove. Hun var også min mors veninde, og sammen udgjorde de halvdelen af en strikkeklub. Hver gang de skulle mødes, frygtede jeg den store afsløring. At Tove ville fortælle min mor, at puden med den halvfærdigt broderede spurv også var forsvundet på mystisk vis.
Her på redaktionen strikkes der også. Vores fiktionsredaktør, Lene Dürrfeld, er ny strikker og fremviser den ene flotte sweater efter den anden. Og i denne uges blad er der masser af inspiration at hente til bl.a. skønne trøjer og varme strømper. Hvor dygtig man skal være, ved jeg ikke – endnu.
Som voksen gik jeg til bekendelse over for Tove. Hun havde aldrig opdaget noget og morede sig over mine samvittighedskvaler. Og jeg har ofte ærgret mig siden. Over at jeg ikke kan strikke. Så nu skal det være: Jeg vil lære at strikke.
Rigtig god fornøjelse med ugens blad!

Chefredaktør Majken Klintø

 

 

 
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"
 

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk

 

Knækbrød, kiks og sprøde sticks er super som let mellemmåltid eller bare sammen med en bid ost