Smugkig i det nye Familie Journal her...

 

Familie Journal nummer 27 er på gaden mandag den 29. juni 2020.

Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Du kan købe abonnement på Familie Journal her
 

 

Dorte er tapping- og kærlighedscoach: Et prik på panden forløser traumerne

 

Efter sin tredje skilsmisse i 2012 fik Dorte et sammenbrud og var nødt til at finde ud af, hvorfor hun altid endte med at blive skilt. Hun fandt svaret ved hjælp af en særlig tapping-teknik, der forløser fortidens traumer. I dag arbejder hun selv som tapping- og kærlighedscoach.

 

Let sommermad

 

Grill og sommerhygge indbyder til små lette retter fyldt med sæsonens lækre råvarer. F.eks. som her grillet hornfisk med squashsalat.

 

 

Strik: Strandklar

 

Strik en lille, nem sommertop med rundt bærestykke – og et net til alt det, du skal have med til stranden.

 

Brev til Puk: Mit barnebarn trives ikke i skolen

 

Mormor fortæller om sit barnebarn, en pige på otte, som går i en københavnsk skole i et kvarter med mange nationaliteter – og dermed også mange indvandrere i klassen.
Pigen trives dårligt – med kun tre ”danske” piger i klassen, og de to andre har lukket hende ude. Derudover er der drengene, der mobber.
Barnebarnet har været glad i denne lange coronaperiode med hjemmeskole, men nu er hun startet igen og græder hver eneste dag. Klasselæreren er orienteret, men desværre sker der ikke noget.
Mormor har tilbudt at betale for privatskole, men svigersønnen, pigens far, vil ikke have hende på ”betalingsskole”. Han synes, hun skal lære om mangfoldighed, og at hun skal lære at være stærk og blive i stand til at slå fra sig.
Mormor er ked af situationen og spørger Puk til råds.
Læs hendes svar i ugens blad.

 

Chefredaktøren fortæller...

Kram eller ej

Siden landet blev lukket ned i begyndelsen af marts, har vi alle skullet vænne os til mange ting. Vi har arbejdet hjemme, børn er blevet undervist hjemmefra, vi har ikke besøgt eller fået besøg af familie og venner, vi har holdt afstand og så videre. Nu hvor der lempes på restriktionerne i en lind strøm, gøres der fra mange sider status over de ting, man ikke vil savne, og dem, man gerne ser fortsætte.
”Jeg har aldrig brudt mig om at kramme semifremmede – de kram vil jeg gerne gemme til mennesker, der står mig nær,” skriver en læser i denne uge til Puk og slutter brevet med spørgsmålet: Tror du, pligtkrammet kommer tilbage?
Det tror Puk ikke, det gør, og jeg er enig. Faktisk håber jeg det heller ikke. I begyndelsen af nedlukningen tænkte jeg ikke specielt meget på manglende kram. Min søn på fire år både uddeler og modtager heldigvis gerne kram ad libitum, og dem, jeg ellers plejer at kramme, så jeg slet ikke. Da vi begyndte at kunne ses lidt – udendørs og på afstand – var det underligt ikke at kunne kramme. Den nærhed, der er i den slags kram, kom jeg til at savne og gør det stadig. For vi er ikke der endnu, hvor det er en god idé. Men i det mindste kan vi ses, og det betyder heldigvis meget mere end flyrejser, store fester, koncerter og alt muligt andet. I hvert fald for mig.

Rigtig god fornøjelse med ugens blad!

Chefredaktør Majken Klintø

 

 

 
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"
 

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk