Familie Journal nummer 35 er på gaden mandag den 26. august 2019.

Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Du kan købe abonnement på Familie Journal her

Smugkig i det nye Familie Journal her...
 

Takket være Dansk Folkehjælp: Endelig kom vi på sommerferie 

Jørgen er en stolt mand, så det varede længe, før han brød det, han så som et tabu: At tale højt om sine problemer og bede om hjælp. Som kontanthjælpsmodtager ansøgte han i år Dansk Folkehjælp om en uges sommerferie sammen med sine tre børn – og fik den. 

 

Sara prøvede at tage sit eget liv: Jeg følte, jeg kun var til besvær  

Sara er pædagog, har en god lejlighed og en sød kæreste. Men meget havde nok været anderledes, hvis ikke hun som 20-årig havde forsøgt at gøre en ende på sit liv. Præstationspresset blev for stort, og hun var bange for at fejle. Nu har hun kæmpet sig tilbage og er lykkelig for, at hun overlevede.  

 

Ann-Mari Max Hansen er på scenen igen efter 18 år: Det er, som om jeg kun har været væk i 14 dage

For 18 år siden valgte skuespilleren Ann-Mari Max Hansen at forlade rampelyset og succesen og var overbevist om, at beslutningen skulle være permanent. Men den 26. september gør hun comeback på Det Ny Teater, hvor hun spiller sammen med Tommy Kenter, som hun dannede par og fik barn med i sine unge år.

 

Ugens tillæg: Skønne og saftige æbler og pærer

Mmm, i ugens tillæg byder vi på kager, desserter, salater, gryderet og marmelade med pærer og æbler.

Chefredaktøren fortæller...

Chefredaktøren fortæller

F for fantastisk

For et par uger siden afholdt Skuespillerforeningen traditionen tro Revyernes Revy i Cirkusrevyens telt på Bakken. Det var, som altid, en forrygende og festlig aften med masser af lune og grin. 
 
Revyernes Revy er et potpourri af nogle af de bedste numre fra sommerens mange revyer landet over. Det er også en prisfest, hvor branchen hylder årets bedste i en række kategorier.
 
De seneste år har Familie Journal sponseret prisen ”Årets revy” på 20.000 kroner. Det gør vi, fordi vi gerne vil støtte op om den folkelige danske revytradition, som er en vigtig del af vores kultur.
 
”Årets revy 2019'' blev fuldt fortjent Nykøbing F. Revyen med skuespillerne Pernille Schrøder, Rikke Buch Bendtsen, Rasmus Krogsgaard, Troels Malling og Henrik Koefoed på plakaten. Sidstnævnte blev desuden hædret med prisen ”Årets revykunstner” – også kendt som ”Årets Dirch”.
 
Men Nykøbing F. Revyens sejrsgang stoppede ingenlunde her. Revyens grand old man, Flemming Krøll, fik stående applaus i teltet, da han rørt og glad modtog aftenens måske flotteste anerkendelse, nemlig prisen ”Årets æreskunstner”. Det var godt. Flemming Krøll fortjener i dén grad et skulderklap for alt det, han i årtier har gjort for den danske revy og for Nykøbing F. Revyen i særdeleshed. 
 
Fra alle os på Familie Journal skal der lyde et stort tillykke til alle vinderne!
 
God fornøjelse med ugens blad!

Chefredaktør Søren Johannesen
 
 
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.