Smugkig i det nye Familie Journal her...

 

Familie Journal nummer 15 er på gaden mandag den 6. april 2020.

Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Du kan købe abonnement på Familie Journal her
 

Kærligheden fik Claire fra Malta til Vejle: Faldt for Jonas' danske mentalitet
 


Jonas Henriksen tog til solrige Malta for at tage et semester af sin uddannelse. Da han mødte lokale Claire Schembri, var der omgående gnist, og da han tog tilbage til Danmark, fulgte hun hurtigt efter. Nu bor de i Vejle, Claire har lært dansk på rekordtid, og hun længes aldrig efter sin fødeø.
 

Bagværk: Nougat og marcipan
 


I denne uges blad får opskrifter på lækkert bagværk med nougat og marcipan. 
 

Strik til piger
 


I denne uges blad får du opskrifter på forårsstrik til piger. 

Brev til Puk: Kan jeg vise en film med ham og hans afdøde mor til vores bryllup?

 


"Bruden" skriver til Puk, fordi hun er i tvivl om, hvorvidt hun kan vise videooptagelser af hendes kommende mand sammen med hans afdøde mor til hende og mandens bryllup. Moren døde, da hendes kommende mand var ti år, og faren har en ny kone. Brudens kommende mand har ofte sagt, at han ville ønske, at moren kunne være med til brylluppet - men hvordan vil gæsterne reagere, hvis "bruden" viser videooptagelser med den afdøde mor i et indslag? Læs, hvad Puk svarer i denne uges blad. 

 

 

Chefredaktøren fortæller...

 

Nye planer

I denne uge er det påske, og i næste uge fylder dronning Margrethe 80 år. Jeg holder meget af påsken, som for mig er lig med ekstra kvalitetstid med familie og venner – i år skulle det blandt andet være over en god frokost i sommerhus. Fejringen af dronningen ville jeg også tage del i. Min søn, Aksel, og jeg havde aftalt, at vi skulle ind på Amalienborg Slotsplads den 16. april – medbringende flag og vores klareste sangstemmer – for sammen med tusindvis af andre at hylde fødselaren. En første gang for os begge. Ja, ja, selv de bedste planer ... Fødselaren har aflyst al fejring, men påsken har vi stadig. Og herhjemme klippes og sendes der gækkebreve, og vi skal pynte op. Det gør os glade, og derfor er det vigtigt. Jeg har noget pynt, jeg sætter stor pris på, og som jeg finder frem år efter år og blandt andet hænger på troldhassel-grene. Aksel laver hvert år nye kyllinger og æg, og han ved som regel lige, hvor de skal hænge eller ligge. Den gode mad skal vi heller ikke snydes for, og der er inspiration at hente på side 14-15. Og dronning Margrethe skal også have en kærlig tanke og et stort tillykke. Det gør vi her på Familie Journal med det flotte tillæg, der er med ugens blad. Og på hjemmefronten håber vi lige nu på, at der vil være fællessang fra altaner, haver og vinduer den 16. april landet over. Fødselsdagssang.

God påske og rigtig god fornøjelse med ugens blad!
 

Chefredaktør Majken Klintø

 

 

 
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"
 

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk