Smugkig i det nye Familie Journal her...

Familie Journal nummer 51 er på gaden mandag den 16. december 2019.

Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Du kan købe abonnement på Familie Journal her
 

 

Annemarie får ugens Julekurv: Mine børn gav mig livsglæden tilbage

 

 

Seks dage før jul blev Annemarie indlagt på hospitalet, og hendes forældre vidste ikke, om hun ville overleve. Men Annemarie Christensen fra Ringsted var stærkere end som så ... For derhjemme ventede Celina og Nicklas, Annemaries to børn, som er hendes et og alt, og derfor tog hun sig overmenneskeligt sammen og begyndte at kæmpe med og mod den sygdom, som anoreksi er. 

 

Skønne sild

 

Drømmer du om at sætte hjemmelavede sild på frokostbordet i juledagene? Så serverer vi i Familie Journal tre lækre varianter – blandt andet disse to.

 

 

Smart vinterstrik

 

Hvis du er til det islandske look, får du opskriften på en skøn sweater i Familie Journal.

 

Brev til Puk: Kan vi stoppe en traditionsrig nytårsaften?

 

 

 

M.L. skriver, at hun og hendes mand i mange år har holdt nytårsaften med nogle gamle venner. De seneste år har det ikke været særlig hyggeligt, en bliver fuld og flæbende, andre brokker sig og skændes.
Nu vil M.L. høre, om hun og manden kan være bekendt at skifte vennerne ud til fordel for et sæt nye venner fra vejen.
Læs Puks svar.

 

Chefredaktøren fortæller...

 

Vinterdrømme

Jeg holder meget af vinteren, og jeg elsker sne! Det har jeg altid gjort. Jeg husker min barndoms vintre i Visby som kolde, klare og med masser af sne. Byens børn samledes i noget, der kaldtes ”de blå bjerge” tæt på byens park, hvor vi stod på skøjter. Hvorfor stedet hed sådan, ved jeg ikke den dag i dag. Hjemme legede jeg i sneen i vores have i timevis, og jeg har fået fortalt mere end en gang, at jeg nægtede at komme ind, når det blev mørkt. Jeg skulle simpelthen hentes. Men jeg husker, hvor ondt det altid gjorde, når varmen kom tilbage i de hænder, der havde bygget snemænd og lavet snebolde – uden handsker, som bare var i vejen.

Nu håber jeg hvert år på masser af sne. Oftest forgæves, men en gang imellem er jeg heldig. Mine venner kalder mig ”snetossen”, og det er helt på sin plads. Jeg kunne faktisk – før jeg fik min søn, Aksel – finde på at stå op om natten for at være sikker på at nå at gå en tur i det snevejr, der jo kunne være slut om morgenen. Og ja, sne er en udfordring for gående, cyklister, bilister og mange andre, men det er en helt barnlig glæde, som ikke lader sig dæmpe af den slags.

I Familie Journal skriver vi om mange skønne mennesker, og som journalist tænker jeg ofte, at lige dén person ville jeg gerne have interviewet. I ugens blad bringer vi også en historie, jeg gerne ville have lavet. Ikke overraskende er det den forrygende reportage fra de olympiske julemandslege i Norge, hvor ca. 70 julemænd dyster og boltrer sig ... i masser af sne!

Rigtig god fornøjelse med ugens blad!

 

 

Chefredaktør Majken Klintø

 

 

 
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"
 

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.