Køb et abonnement på Familie Journal
Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Køb dit abonnement her

Kandis, Johnny Reimar, Kirsten Siggaard. Keld og Hilda, Sweethearts og mange flere optræder til Dansktop Prisen 2018
Vil du med til Dansktop Prisen 2018?
Køb dine billetter her

Smugkig i ugens Familie Journal

I denne uge får du 2 blade i ét. Der følger nemlig et stort krydsordstillæg med din Familie Journal. Glæd dig til 24 sider ekstra med sjove hovedbrud til vinterferien.

Familie Journal nr. 7 er på gaden mandag d. 12. februar 2018.

Karoline har tabt sig 52 kilo

Sidste år vejede Karoline fra Hjørring 126 kilo. Så længe hun kan huske, har hun været den tykke pige, der blev mobbet, selv om hun forsøgte alt for at tabe sig. Men en dag tog hun en stor beslutning...

Andy er krigsveteran og lider af PTSD


Ubeskrivelige rædsler som udsendt soldat har mærket Andy for livet. Han lever med posttraumatisk stresssyndrom, som var tæt på at koste ham både ægteskab og forstand. Men så kom labradorhunden Thor ind i hans liv..

Hjemmebagt med kærlighed

I ugens blad får du opskrifter på sødt bagværk til kaffen og lækre godbidder til madpakken.

Chefredaktøren fortæller...

Ægte kærlighed

”Sand kærlighed begynder der, hvor der ikke ventes gengæld,” lyder et berømt citat af den franske forfatter Antoine de Saint-Exupéry – ham, der skrev ”Den lille prins”.

Og det er jo rigtigt. Ægte kærlighed kan ikke være en del af en eller anden form for handel, hvor man kræver noget til gengæld. Enten elsker man, eller også elsker man ikke.

Jeg kom til at tænke på citatet, fordi vi jo nærmer os valentinsdag (på onsdag), hvilket de fleste nok har bemærket. Blomsterhandlerne har kronede dage, restauranterne reklamerer med romantiske middage, og i denne uges blad hylder vi skam også dagen med opskrifter på søde sager og kreative gaver.

Valentinsdag er en relativt ny ting i Danmark, og en del har det med den, som de har det med halloween – de synes, det er lidt for amerikansk og pjattet. Sådan har jeg det ikke. Man skal ikke se meget fjernsyn eller læse mange aviser for at konstatere, at der er rigeligt fokus på alt det negative her i verden. Så jeg ser intet galt i at hylde noget så positivt som kærligheden – så længe det sker uden krav og forventninger, vel at mærke.

Husk, et ærligt, kærligt ord eller et lille smil til den, man holder af, betyder mere alverdens blomster – hvis de blot er købt af pligt.

Rigtig god fornøjelse med ugens blad.

Chefredaktør Søren Johannesen
 
Vil du være med til at fejre Dansktoppens 50 års jubilæum ved Dansktop Prisen 2018 i Boxen i Herning d. 14. april? Køb dine billetter her
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.