Køb et abonnement på Familie Journal

Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Køb dit abonnement her

Smugkig i det nye Familie Journal her

Familie Journal nr. 41 er på gaden mandag d. 8. oktober 2018.

To andre mennesker har givet os de største gaver: Vi har begge fået et nyt hjerte

Kathleen Pade fik et liv igen, da hun for fire år siden fik et nyt hjerte. To år efter blev hendes søn, Theodor, også hjertesyg...

Helge begyndte at ride som 72-årig: Eneste mand på tanteholdet

To gange om ugen rider Helge Skovsbøll, som nu er 85 år, på vallakken Chagall på Viborg Rideskole i selskab med andre ryttere på tanteholdet. Holdet fik sit navn, da det ud over Helge kun talte mere modne kvinder. Nu rider flere yngre kvinder med, men navnet fastholdes, og Helge nyder en kop kaffe med dem alle, før han igen tager hjem til sin hustru, Sonja.

Daniélle er blevet mor trods år med spiseforstyrrelser: Min drøm er gået i opfyldelse

Det begyndte med, at Daniélle lige ville tabe sig et par kilo − og  endte med 12 års kamp med anoreksi og bulimi. Til sidst opgav hun nærmest håbet om nogensinde at blive rask og få børn. Det lykkedes hende dog, takket være professionel hjælp.

Chefredaktøren fortæller...

Efterårshygge

Jeg kan godt lide en god krimi i fjernsynet – især de engelske. Nogle af de yngre journalister på bladet er begyndt at drille mig lidt og kalde mig morfar, efter at jeg fortalte dem, at noget af det bedste, jeg ved, er at sidde hjemme i sofaen med en plaid over benene, ild i brændeovnen, et glas portvin og lidt chokolade inden for rækkevidde og se ”Barnaby”. Det er ren hygge for mig.

Nu er det ved at være tid til den slags igen – det dur nemlig ikke om sommeren. Nej, det skal være mørkt udenfor og gerne med lidt regn og blæst. Sådan rigtig oktober-agtig, så stearinlysenes flamme flakker i vindueskarmene.

Nogle mennesker bryder sig ikke om efteråret. Sådan har jeg det slet ikke. Jeg synes, det er en hyggelig årstid. Julen er selvfølgelig også skøn, men der har man ofte travlt med alt det, man skal nå. Sådan er det ikke om efteråret – der er som regel fred og ro. Tid til at gå en tur i skoven, læse, lave gode simreretter, hygge sig med familien – og se krimier i fjernsynet!

I denne uges blad får du også en krimi. Nemlig med vores helt egen amatørdetektiv Molly Dinesen, som endnu en gang må rede trådene ud i det lille lokalsamfund. Molly Dinesen-krimierne er ikke så drabelige som ”Barnaby” – til gengæld er de bare rigtig hyggelige. 

Rigtig god fornøjelse med den – og ugens blad.

Chefredaktør Søren Johannesen
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.