Køb et abonnement på Familie Journal

Vil du have Familie Journal sendt til døren hver eneste uge? Køb dit abonnement her

Smugkig i ugens Familie Journal

Familie Journal nr. 29 er på gaden mandag d. 16. juli 2018.

Den får én på harmonikassen på Ærø

Det bliver ikke mere festligt, folkeligt og sommerligt end Ærø Harmonika Festival, og i år fejrede festivalen 25-års jubilæum med deltagere og tilskuere i alle aldre og en farverig gæstestjerne i skikkelse af Jacob Haugaard. Familie Journal var med.

Vi ser med hjertet

Da Anette for 11 år siden mødte Michael, faldt hun for hans charmerende personlighed og behagelige væsen. Michael derimod var stensikker på, at han netop havde truffet en blændende smuk kvinde.

Hyr en pensionist! 

I sit job som sælger mødte Henny mange pensionister, der rigtig gerne ville have noget at rive i, og hun traf også en masse mennesker, der lige præcis manglede hjælp til forskellige ting. Så Henny fandt på at lave en hjemmeside, hvor alle kan mødes og lave aftaler til fælles glæde.

Chefredaktøren fortæller...

Mormors pandekager 

Da jeg var lille, holdt jeg ofte en del af min sommerferie hos min mormor og morfar. De boede i Haslev i et skønt hus på Vestervang med en temmelig stor have til. Der var en kæmpe rødbøg, man kunne klatre i, en stor køkkenhave med jordbær, hindbær, stikkelsbær, gulerødder og kartofler, en lade, hvor morfar havde sit værksted, og en stor græsplæne, hvor mormor satte sprinkleren til haveslangen, og så badede vi børn under jublende skrig og skrål.
 
Som regel, når vi havde badet og rullet i græsset, så vi var helt grønne og våde, kaldte mormor, for så var der pandekager og saftevand i det lille lysthus for enden af haven. 
 
Min mormor lavede de bedste pandekager – altid med sukker og hjemmelavet syltetøj til – og de var stablet oven på hinanden som et tårn, på samme måde som Rasmus Klumps mor gør det. Det var simpelthen lykken! Jeg kommer til at tænke på min barndoms pandekager hos mormor og morfar, fordi vi i denne uge har et herligt tillæg med bladet om vafler, æbleskiver og pandekager. Jeg bliver lækkersulten bare af at se på det.
 
Nu, jeg tænker over det, er det faktisk lidt tid siden, vi har fået pandekager eller vafler hjemme hos os. Det tror jeg egentlig, jeg vil gøre noget ved…
 
Rigtig god fornøjelse med ugens blad.

Chefredaktør Søren Johannesen
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.