Opskrifter

Chokoladesnegle

Lørdag, 7. marts 2009af Redaktion
(12 stk.)20 g gær1¾ dl håndvarm mælk1 spsk. sukker¼ tsk. salt50 g blødt smørCa. 350 g melFyld75 g marcipan50 g mørk chokolade50 g blødt smør1 spsk.

(12 stk.)

20 g gær
1¾ dl håndvarm mælk
1 spsk. sukker
¼ tsk. salt
50 g blødt smør
Ca. 350 g mel


Fyld
75 g marcipan
50 g mørk chokolade
50 g blødt smør
1 spsk. sukker
1 spsk. kakao

Pensling
Sammenpisket æg
Tesukker


Rør gær og mælk glat. Tilsæt sukker, salt, smør og det meste af melet og ælt dejen glat og smidig med så meget mel, som den kan tage.

Fyld
Riv marcipanen fint og hak chokoladen.

Rør det hele sammen. Rul dejen ud i en plade ca. 30 x 30 cm. Smør chokoladefyldet på. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 2 cm skiver. Læg sneglene i papirforme. Hæver lunt 30 min. under viskestykke. Pensl med æg og drys sukker på.
Bag sneglene på midterrillen ved 200° 10-12 min.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv også ...
Roulade med chokoladefyld
Sprøde chokoladevafler
Kanelsnegle i særlig børnevenlig størrelse

10 superlækre chokoladekager - find din favorit