håndarbejde

Strikkeopskrift: Bluse med ærmeslidser

Denne strikkeopskrift på en let og luftig sommerbluse der tilmed er nem at strikke. Vælg store flotte knapper eller lav små hæklede blomster til ærmerne.

Strikkeopskrift: Bluse med snoninger

Strikkeopskrift på en flot bluse med slankende snoninger. Blusen er strikket i en frisk turkis farve, som klæder en dejlig sommerkulør. Perfekt til en…

Tunika med kimonoærmer

En tunika er en blanding mellem en kjole og bluse og er perfekt til sommeren. Denne strikket tunika har et fint hulmønster foroven og siksakbort forneden.

Strikkeopskrift: Stribet cardigan

Strikkeopskrift til stribet sommercardigan. Lyse pastelfarver er bare flotte til en dejlig sommerkulør, derfor har vi fundet denne cardigan til dig. Find de…

Strikkeopskrift: Ærmeløs pigekjole

Strikkeopskrift til ærmeløs pigekjole med krave. I opskriften finder du desuden den søde hårsløjfe, der passer til kjolen. Dette fine sæt er slet ikke til…

Strikkeopskrift: Pigekjole med flæser

Strikkeopskrift til en sød pigekjole. Kjolen har bølgende ærmekanter og muntre striber. Den er perfekt til en skøn sommerfest eller en dag på legepladsen.

Strikkeopskrift: Kjole med snoningsrib

Denne strikkeopskrift indeholder en dejlig blød og enkel kjole. Det brede stykke med snoningsrib, der går igen på ærmerne, fremhæver din feminine talje.

Strikkeopskrift: Tværstrikket bluse

Denne strikkeopskrift er til dig, der vil strikke et fint reliefmønster. Blusen er lavet i en skøn blanding af bomuld, hør og bambus! God fornøjelse.

Cardigan med hulmønster på ærmerne

En ekstra cardigan kan man altid bruge! Denne har ribstrikket krop og et fint hulmønster på ærmerne. Perfekt til en lun forårsdag. Rigtig god fornøjelse.

Få Familie Journal på din iPad
Familie Journals store slankeguide
Grin med Otto Leisner