Opskrifter

Banankage med rom og tranebær

Søndag, 2. maj 2010af Redaktion
Super skærekage med chokoladeglasur

20 min. + 50 min. i ovnen

50 g soltørrede tranebær
½ dl brun rom
3 æg
175 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
150 g mel
1 tsk. bagepulver
100 g smør
2 modne bananer
100 g mørk chokolade


Læg tranebærrene i blød i rommen og pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt. Bland mel og bagepulver og smelt smørret. Rør melet i æggesnapsen skiftevis med smørret. Mos bananerne og vend dem i dejen sammen med tranebær og rom. Hæld dejen i en smurt 1 liters sandkageform og bag den ved 175° i 50 min. Tag kagen ud af formen og lad den afkøle.
Smelt chokoladen og fordel den over den kolde kage.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Flere gode kager...
Rabarberkage med marcipan
Ingefærkage
Frugtkage med appelsin