Opskrifter

Godmorgenbrød

Lørdag, 26. februar 2011af Redaktion
Et superlækkert brød der holder sig frisk i flere dage viklet i et rent viskestykke

75 g havregryn
280 g sigtemel
35 g klid
50 g soltørrede tranebær
65 g hakkede mandler med skal
2 tsk. natron
1 tsk. salt
4 dl tykmælk
1 dl syltede tyttebær
1 spsk. smør
3 spsk. sesam

Bland havregryn med sigtemel, klid, tranebær, mandler, natron og salt. Tilsæt tykmælk og tyttebær, og rør dejen godt igennem. Smør en 1½l brødform med smørret, og drys bund og sider med sesam. Hæld dejen i formen og drys resten af sesamfrøene over. Bag brødet ved 200° nederst i ovnen i ca. 1 time, og lad det køle ad under et viskestykke.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Ciabattabrød
Rugmelsvafler
Bulgurbrød




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop