Lækre og nemme kokosmakroner med toblerone-creme

Disse kokosmakroner er supernemme at lave, og så smager de himmelsk med denne toblerone-creme! Kan stille den søde sult, eller serveres på et fint kagebord.
Af
af Kristina Marckmann
Lækre og nemme kokosmakroner med toblerone-creme
50 min
20 stk
Kokosmakroner
3 æggehvider
160 g sukker
260 g kokos
1 æg
Toblerone-creme
70 g Toblerone
2 pasteuriserede æggeblommer
30 g flormelis
50 g blødt smør

Fremgangsmåde

  1. Rør hviderne med sukker og kokos og rør ægget i.
  2. Sæt 40, små skefulde af blandingen på en plade med bagepapir og tryk dem let flade.
  3. Bag kagerne ved 160° varmluft i 20 min. og lad dem køle helt af.
  4. Toblerone-creme Smelt chokoladen over vandbad og pisk æggeblommerne luftige med flormelissen.
  5. Rør smør og chokolade i æggesnapsen og kom cremen i en sprøjtepose.
  6. Fordel cremen mellem kokosmakronerne, to og to, og server.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.