Pottebrød med spinat og ost

Her er brødet, der kan spises, som det er, uden hverken smør eller pålæg. Det er både smagfuldt, blødt og lækkert
Af
af Redaktion

100 g smør
480 g mel
1 tsk. salt
4 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 dl hakket, frisk spinat
100 g revet cheddar
Æg til pensling

Smuldr smørret i mel blandet med salt og bagepulver. Tilsæt mælk, spinat og ost og ælt dejen sammen. Del dejen i 8, beklæd 8 små, rene urtepotter med bagepapir og læg dejstykkerne i. Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 25 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

Klik her og find masser af bageopskrifter i det store brød-galleri...

FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Knækbrød med ramsløg
Femkornsbrød
Solsikkebrød






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.