Opskrifter

Bagt jordbærkage

Fredag, 27. maj 2011af Redaktion
Kagen her kan børnene sagtens være med til at bage, når bare man husker at have rigeligt med jordbær, da der må påregnes et vist svind

Ingredienser til jordbærkage


150 g blødt smør
175 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
4 æg
150 g mel
125 g kokos
2 tsk. bagepulver
1½ dl yoghurt naturel
450 g jordbær
2 spsk. rørsukker

Sådan gør du
Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet og del æggene i blommer og hvider. Rør æggeblommerne i smørret et ad gangen og bland mel, kokos og bagepulver. Rør melblandingen i skiftevis med yoghurten, pisk hviderne stive og vend dem i dejen. Kom dejen i en smurt, 24 cm springform, fordel jordbærrene over og drys med rørsukker. Bag kagen ved 170° i 50 min. og server med cremefraiche.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Rabarbermuffins
Kiwitærte
Appelsinkage med jordbær

16 fristende opskrifter med rabarber og jordbær




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop