Tinas populære gulerodsdessert med Daim-chokolade

Den populære gulerodsdessert med Daim smager skønt - og er supernem at lave. Denne opskrift kommer fra vores læser Tina Lofstad fra Stoholm.
Af
Madopskrift: Tina Lofstad.
Gulerodsdessert med daim
2 t og 15 min
1 stk
Gulerodsdessert med daim
100 g Daim
100 g makroner
2½ dl piskefløde
2 tsk. flormelis
3 tsk. vaniljesukker
2½ dl cremefraiche 18%
750 g revne gulerødder

Sådan laver du gulrodsdessert med Daim

  1. Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad.
  2. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i.
  3. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
  4. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden.
  5. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.