Opskrifter

Koldskål med hyldeblomst

Søndag, 5. juni 2011af Redaktion
Smager af sommer og solskin

2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
1 dl hyldeblomstsaft
2 dl ymer
8 dl kærnemælk
1 spsk. citronsaft

Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret. Tilsæt hyldeblomst, ymer og kærnemælk, pisk koldskålen sammen og smag til med citronsaft. Server koldskålen sammen med bagte vaniljestænger, kammerjunkere eller friske jordbær.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SMART DEKORATIONSPEN

Pynt kager med den smarte dekorationspen fra Lékué. Køb den i shoppen for 169 kroner

Find flere opskrifter her...
Koldskål med rabarber-jordbærkompot
Koldskål med kammerjunkere
Bagte vaniljestænger




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop