Opskrifter

Amerikansk frugtsalat

Onsdag, 5. marts 2014af Redaktion
Masser af frugt og en lækker creme! Skynd dig, prøves vores lækre opskrift på amerikansk frugtsalat, du vil ikke blive skuffet. Amerikansk frugt salat er en genial og lækker lille ret, som man kan servere for sine gæster

Det er ingen tvivl om at en dansk frugtsalat er rigtig dejlig, men en amerikansk frugtsalat har lige et lidt anderledes pift, der gør den utrolig lækker. Frugtsalat er en rigtig dejlig sommerlig dessert, som kan nydes af både unge og ældre. Frugtsalat kan være en rigtig nem måde at få ungerne til at spise lidt frugt på, det er selvfølgelig ikke den sundeste løsning, men alt med måde som man siger.

Ingredienser til amerikansk frugtsalat

(6 pers.)

Creme til amerikansk frugtsalat
2 æg
4 spsk. sukker
½ citron
½ appelsin
2 dl piskefløde

Fyld til amerikansk frugtsalat
2 kiwier
2 æbler
2 pærer
2 bananer
2 blommer

Pynt til amerikansk frugtsalat
Hakket chokolade og nødder

Prøv også: Frugtsalat med granola

Fremgangsmåde til amerikansk frugtsalat

Pres citron og appelsin. Pisk saften med æg og sukker. Sæt skålen i en gryde med simrende vandbad og pisk, til cremen kølner. Køl cremen af. Pisk fløden stiv og vend den i cremen. Pil skallen af kiwien og skræl æbler, pærer og bananer. Skær frugten i tern og bland dem med cremen. Anret din frugtsalat portionsvis og pynt med chokolade og nødder.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Find flere opskrifter her...
Elizabeths æbledessert
Pandekager med citruskompot