Kylling i sennepssovs

Nem kyllingeret med stærk og god smag, takket være bacon og sennep
Af
af Redaktion

(3 pers.)
20 min.

3 kyllingebrystfileter
75 g bacontern
1 spsk. smør
2 spsk. hvedemel
3 dl mælk
1 spsk. dijonsennep
Salt & peber
1 bdt. purløg


Steg baconternene sprøde og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Steg kyllingebrysterne ved jævn varme i 6 min. på hver side. Smelt smørret og rør melet i. Pisk mælken i lidt efter lidt til en glat sovs. Tilsæt salt, peber og sennep og lad sovsen koge igennem. Smag sovsen til og hæld den over kyllingebrysterne. Drys med klippet purløg og bacontern. Server kyllingebrysterne med nye kartofler, halverede, smagfulde cherrytomater og et stykke godt brød.

Madopskrift: Kristina Miechels

Prøv også...
Ovnstegte lammeskanke
Kyllinge-spinattærte
Stegt kylling med skilt sovs

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.