Risotto med muslinger og asparges

Lækker middag på 25 minutter
Af
af Redaktion

(4 pers.)
25 min.

1 finthakket rødløg
1 spsk. smør
300 g risottoris
1 dl hvidvin
1 l hønsebouillon
1 bdt. asparges
300 g blåmuslinger uden skal
40 g parmesan

Sauter løgene i smørret, tilsæt ris og steg dem i smørret, til de er blanke. Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen. Tilsæt hønsebouillonen lidt ad gangen, så risene næsten når at optage væden, før der tilsættes yderligere væde. Snit aspargesene i 2 cm stykker og tilsæt dem sammen med muslingerne og den sidste dl bouillon. Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet, retten skal være cremet. Server retten med groft brød og et drys af friskkværnet peber.

Madopskrift: Kristina Miechels

Prøv også...
Ravioli med krebs og dildsovs
Risotto med kylling og majroe
Risotto med jordskokker og kylling

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.