Opskrifter

Cuvette med honningbagte rodfrugter

Fredag, 12. februar 2010af Redaktion
Middag med masser af smag og lækkert tilbehør

(4 pers.)
15 min. + 40 min. i ovnen

1 cuvette (700 g)
1 spsk. salt
2 kviste frisk rosmarin
2 fed hvidløg
200 g rødbeder
1 knoldselleri
3 gulerødder
3 bagekartofler
2 dl rapsolie,
1 spsk. balsamicoeddike
2 spsk. honning
Salt og peber

Tilbehør
Cremefraiche


Rids fedtkanten på cuvetten og gnid med salt. Hak rosmarin og hvidløg og fordel halvdelen over cuvetten. Skræl rødbeder, knoldselleri og gulerødder og vask kartoflerne. Skær rodfrugterne i mindre stykker og læg dem på et stykke bagepapir i et ovnfast fad. Pisk olie, balsamico og honning med resten af rosmarinblandingen, hæld blandingen over rodfrugterne og krydr med salt og peber. Stil cuvetten og rodfrugterne i ovnen ved 200° i 40 min. Server med en dressing rørt af krydderurter og cremefraiche.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv også...
Cuvette kogt i øl med selleri og æbler
Braiserede svinekæber med persillerødder