Ølmarineret flanksteak

Flanksteaks er et stykke forholdsvis billigt kød, der ikke kræver lang tilberedningstid, og med en god marinade kan det let blive til en del af en lækker middag
Af
af Redaktion

1 dl chokoladestout (kraftig øl med chokoladesmag)
1 spsk. paprika
2 spsk. olie
1 tsk. salt
1 spsk. tomatpuré
2 tsk. timian
1 tsk. hvidløgspeber
½ tsk. sezchuanpeber
1 tsk. chili
1 spsk. lys sirup
1 lime
600 g flanksteak


Rør marinaden sammen, kom den i en frysepose sammen med flanksteaksene og lad det marinere i mindst 2 timer. Grill flanksteaksene i 10 min. på hver side, skær dem i skiver og server med kartoffelsalat og kogte majskolber.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Se flere opskrifter her...
Skinkesnitsel med krydret salat
Normannisk kylling med æble
Laotiske grillpølser med lynstegt grønt

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.