Chokoladekarameller med mandler

Karameller, der har det med at forsvinde som dug for solen
Af
af Redaktion
Annonce

(40 stk.)

1 dl piskefløde
½ dl sukker
½ dl sirup
1 tsk. kakao
60 g mandler
1 spsk. vindruekerneolie
½ spsk. kakao
½ spsk. flormelis

Bland fløde, sukker, sirup og kakao i en gryde. Kog blandingen op og lad den koge i 30 min. under låg. Skold og smut mandlerne. Smør et ovnfast fad på 10 x 15 cm med vindruekerneolie. Tag gryden af varmen, tilsæt mandlerne og hæld karamellen i fadet. Fordel karamellen i et jævnt lag og lad den afkøle. Skær karamellen ud i passende stykker og vend dem i kakao blandet med flormelis.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen og Kristina Miechels



Flere søde sager....
Daddelguf og havregrynskugler
Bananis
Glaserede æbler



Og så et par salte...
Salte mandler
Blå popcorn



Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.