Opskrifter

Morgenkokotte

Torsdag, 30. december 2010af Redaktion
Her er den helt perfekte morgenmad til 1. januar, suppler med en ostemad og lidt frisk appelsin, så kan det nye år ikke starte meget bedre

(4 pers.)

4 skiver fuldkornsbrød
20 g smør
100 g strimlet skinke
1 spsk. sennep
1 bøftomat
4 æg

Smør brødet med smør og pres forsigtigt brødet ned i fire, smurte 2 dl kokotter. Bland skinken med sennep og fordel blandingen over brødene. Skær tomaten i 4 skiver og læg en skive i hver kokotte. Slå et æg ud over hver kokotte, bag dem ved 180° i 12 min., til æggehviden er stivnet, og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Louises krydrede røræg
Brøndkarseomelet
Yoghurt med rabarber-vaniljekompot



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop