Hjemmelavet tomatsalsa på bøftomater og rødløg

En god tomatsalsa er nem at lave og smager langt bedre end dem, man kan købe færdige. Hvis den får lov at trække et par timer, får den mere smag.
Af
af Kristina Marckmann
Hjemmelavet tomatsalsa på bøffeltomater og rødløg
10 min
4 personer
Tomatsalsa
2 bøftomater
1 lille rødløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
15 blade frisk basilikum
1 spsk. olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Fremgangsmåde

  1. Befri tomaterne for kerner og hak tomatkødet fint sammen med løg, hvidløg og chili.
  2. Hak basilikum, vend den i sammen med olie og eddike og smag til med salt og peber.
  3. Sæt den blandede tomatsalsa på køl indtil du skal bruge den - gerne et par timer, så den trækker mere smag.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.