Pestodip
30 g basilikumblade
1 spsk. olivenolie
15 g parmesanost (1 spsk.)
1 spsk. pinjekerner
½ fed knust hvidløg
120 g flødeost
1 dl cremefraiche 18%
Salt, peber
Knus basilikumbladene, olie, parmesanost, pinjekerner og hvidløg til en jævn pesto i en morter. Rør flødeosten glat med cremefraichen, vend pestoen i og smag til med salt og peber. Server dippen med sprøde grissini omviklet med lufttørret skinke.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FLOT FORÅRSFARVET SKÅL
Lille sød skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker i. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop
Find flere opskrifter her...
Grøn spinatsuppe med pesto
Rød pesto med gedeost
Pasta med røget laks og pesto
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop