Opskrifter

Syltede æg med sennep

Fredag, 30. marts 2012af Redaktion
Æggene er et godt bud på en ret til påskebordet

10 æg
3 dl eddike
½ dl vand
1 cm frisk peberrod
2 laurbærblade
1 tsk. salt
6 sorte peberkorn
1 spsk. sennepskorn
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. brun farin
1 spsk. klippet dild

Kom æggene i kogende vand og lad dem koge i 7 min. Kom æggene i koldt vand og kog eddiken op med vand, peberrod, laurbærblade, salt, peber og sennepskorn. Pil æggene, kom dem på et skoldet glas og hæld lagen over. Lad æggene trække i mindst 1 døgn. Server dem med rugbrød og mayonnaise rørt med sennep, farin og dild.

Madopskrift: Kristina Marckmann

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Hakket broccoli med æg og skinke
Æggereder
Hønsesalat

masser af inspiration til mad og pynt på påskebordet






Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop