Opskrifter

Pæremarmelade med ingefær

Lørdag, 3. november 2012af Redaktion
Brug efterårets høst på en god og smagfuld marmelade

500 g pærer
½ dl vand
1 usprøjtet citron
2 tsk. friskrevet ingefær
1 vaniljestang
200 g rørsukker

Skræl pærerne, fjern kernehusene og skær dem i små stykker. Kog pærestykkerne op med vand, citronsaft og skal, ingefær og den flækkede vaniljestang og lad det koge i 15 min. under låg. Tilsæt rørsukkeret og lad marmeladen koge i yderligere 10 min. Hæld marmeladen på rene, skoldede glas og luk til.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Æble-ingefærdrik
Pære-mandeltærte

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Du kan finde masser af retter med æbler i galleriet...

Mad med æbler