Lavkarbo-opskrift på stegt flæsk med persillesovs på courgette
Det er da lige til at holde ud at være på kur, når vi må spise stegt flæsk med persillesovs i Lavkarbo-version! Find opskriften herunder.
Af
af Redaktion

50 min
3 personer
Stegt flæsk
600 g svinebryst i skiver
Salt og peber
Persillesovs
1 courgette
1 dl mælk
50 g flødeost
1 bdt. hakket persille
Salt og peber
1 knsp. muskat
Tilbehør
1 spidskål
Fremgangsmåde
- Krydr flæsket med salt og peber og læg skiverne på en plade med bagepapir.
- Steg flæsket i ovnen ved 225° i 35 min., vend dem efter 20 min. Lad dem afdryppe på køkkenrulle.
- Skræl courgetten, skær den i mindre stykker og kog stykkerne i letsaltet vand i 10 min.
- Skær spidskålen i kvarte og kog dem i letsaltet vand i 6 min.
- Lad courgettestykkerne dryppe af og blend dem med mælk og flødeost.
- Varm blandingen igennem, tilsæt persillen og smag din persillesovs til med salt, peber og muskat.

Sund mad
Kalorievenlig koldskål på kærnemælk og ylette med jordbær

Hovedretter