hovedretter

Fiskefingre er små stykker paneret fisk serveret med mayonnaise med kapers, cornichoner og dild.

Fiskefingre med tatarsauce

De populære fiskefingre er lavet af fast, hvid fisk, der er paneret i rasp med revet citronskal. Hertil serveres tatarsauce med kapers og cornichoner. Spises…

Tandori-kylling

Tandoori-kylling med salat

Tandoori-kylling er her kyllingebryst, der er vendt med yoghurt og blandingskrydderiet tandoori. Serveres med salat med avocado, spinat og kikærter.

Pandestegt tortilla med kartoffel- og courgettestykker serveret med tomatsala og grøn salat

Tortilla med tomatsalsa

Lækker, fyldig tortilla med kartofler, courgette og løg. Tortillaen serveres med en tomatsalsa med hvidløg.

Fyldte koteletter i baconsvøb

Fyldte koteletter med bønnesalat

Disse fyldte koteletter er indpakket i bacon og fyldt med grillet peber, persille og revet ost. Hertil serveres bønnesalat og bagte kartofler.

Løgsuppe

Løgsuppe med timian og ostebrød

Løgsuppe er en fransk klassiker, der smager himmelsk og er billig at lave. Denne ret koster 25 kr. og så er der endda nok til to personer.

Cannelloni med laks

Cannelloni med laks

Denne ret med cannelloni er et pastarør fyldt med laksefilet og røget laks og tilberedt i en lækker bechamelsovs.

Quesadilla med fyld af spinat og mozzarella arrangeret på salatblade og ledsaget af en skål med tomatsalsa

Quesadilla med spinat

Quesadilla er en tortilla med fyld af ost og grøntsager, som derpå er grillet eller stegt. Her er den fyldt med spinat, tørrede tomater, spinat og chorizo.

Gratin med broccoli i hvid skål på bord

Gratin med broccoli

Luftig og sprød gratin med broccoli. En lækker, rygende varm ret med inspiration fra mormorkøkkenet.