hovedretter

Torsk i persille-citronsovs

Torsk er fisken alle kan lide og denne opskrift er tilmed let at lave. Fiskeretter behøver nemlig ikke at være komplicerede, denne torsk serveres med nye…

Mad til studenterne

Når studenterne kører i vogn, er der tradition for, at familierne byder på lidt at spise og drikke. Her er idéer til, hvad du kan servere.

Aspargessalat med ærter

Denne sunde og grønne aspargessalat er en dejlig let ret til frokost eller aften. Denne indeholder bl.a. ærter, spirer, æg og ricotta.

Paella med kylling og skaldyr

Denne lækre paella er en klassisk spansk ret, der spises direkte fra fadet. Med et glas vin, sol på himlen og denne ret, føles det næsten som at være…

Svinemørbrad med rabarber-chutney

En dejlig sommerret med svinemørbrad, pestokartofler og en lækker rabarber-chutney. Rabarber er ikke kun forbeholdt desserter, men egner sig også godt som…

Tærte med tomat og spinat

Lækker tærte med tomat og spinat. Mmm sommer er lig med skønne tærter og her får du en af slagsen. Top tærten med en god ost og sæt den i ovnen i halv…

Saftige sliders med surt og stærkt

Sliders er det nye! Faktisk er det bare burgere i miniudgave, men fordi de er små, er de både perfekte som appetizer eller hovedret. Serverer du dem som…

Brændende kærlighed på spansk

Du kender sikkert den klassiske brændende kærlighed, men har du prøvet en spansk version? I den spanske brændende kærlighed er bacon og ristede løg…

Galette med løg og gedeost

Galette er en form for madpandekage, som oprindeligt stammer fra Frankrig. Den minder dog mest om en pizza, da opskriften består af en dej, som toppes med…

Pasta med grønt, nødder og ost

Pasta kan både bruges som tilbehør eller som en ret i sig selv. Her får du en skøn og nem pastaret med grønt, nødder og ost.

Få Familie Journal på din iPad
Familie Journals store slankeguide
Grin med Otto Leisner