hovedretter

Tærte med tomat og spinat

Lækker tærte med tomat og spinat. Mmm sommer er lig med skønne tærter og her får du en af slagsen. Top tærten med en god ost og sæt den i ovnen i halv…

Saftige sliders med surt og stærkt

Sliders er det nye! Faktisk er det bare burgere i miniudgave, men fordi de er små, er de både perfekte som appetizer eller hovedret. Serverer du dem som…

Brændende kærlighed på spansk

Du kender sikkert den klassiske brændende kærlighed, men har du prøvet en spansk version? I den spanske brændende kærlighed er bacon og ristede løg…

Galette med løg og gedeost

Galette er en form for madpandekage, som oprindeligt stammer fra Frankrig. Den minder dog mest om en pizza, da opskriften består af en dej, som toppes med…

Pasta med grønt, nødder og ost

Pasta kan både bruges som tilbehør eller som en ret i sig selv. Her får du en skøn og nem pastaret med grønt, nødder og ost.

Stegte nudler med sesamkylling

Stegte nudler med sesamkylling er en hurtigt ret til en travl hverdag. Nudler har en kortere kogetid end pasta og er derfor et godt alternativ, hvis det skal…

Svinekæber med rødløg og ærter

Disse svinekæber braiseres i grønsagsbuillon og simrer under under låg med løg, ærter, fennikler og flødesovs. En dejlig varm aftenret.

Fiskesuppe

Denne fiskesuppe tilføjer hverdagen et lille strejf af luksus og når man tilsætter hvidvin, fløde og muslinger kan det kun blive lækkert! Servér suppen…

Kyllingelår med grønt

En lækker og simpel opskrift på krydrede kyllingelår. Kog ris og tilføj grøntsager og du har en sund og nem hverdagsret. …

Muslinger i krydret sovs

Muslinger smager super godt, og i en lækker krydret sovs udgør de en dejlig asiatisk-inspireret ret.

Cowboytoast

Denne cowboytoast hører til i luksuskategorien. Cowboytoasten er en grillbar klassiker, som du sagtens kan lave selv. Vi giver dig vores favorit her.

Farserede porrer i tomatsauce

Farserede porrer er en let og lækker ret. Den er gået lidt i glemmebogen og det synes vi er synd!. Her får du opskriften.

Brunkål med svineculotte

Brunkål behøver ikke at være gammeldags og kedeligt. Denne opskrift er med svineculotte, gulerødder og en sjat øl.

Få Familie Journal på din iPad
Familie Journals store slankeguide
Grin med Otto Leisner