Opskrifter

Pølser i karrykål

Onsdag, 8. januar 2014af Redaktion
Kålpølser i gryden

Ingredienser til pølser i karrykål

(4 pers.)

2 store løg
1 skive selleri, ca. 125 g
1 spsk. olie
Ca. 2 spsk. karry
Ca. 750 g hvidkål
½ dl vand
1½ tsk. salt
4-5 hele peberkorn
1-2 belle de boscoop-æbler
400 g grove kålpølser

Fremgangsmåde til pølser i karrykål

Skær løg og selleri i tern og svits det i olie sammen med karry. Snit kålen fint og svits den med, til den falder sammen. Tilsæt vand, salt og peberkorn. Lad kålen simre under låg i ca. 15 min., til den er næsten mør. Skræl æblerne, del dem i både og kom dem i kålen 5 minutter, inden den er færdig. Flæk pølserne og kom dem i gryden. Kog yderligere 4-5 min., til pølserne er gennemvarme. Smag til med salt og peber.
Spises med brød og sennep.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Kylling i gryde
Mørbrad au vin


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop