Indiske kyllinge-koftas med agurkesalat

Søndag, 27. maj 2012
af Redaktion
Sund og lækker hverdagsmad fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(2 portioner)


250 g kyllingekød 3-6%, hakket
1 dl græsk yoghurt 2%
2 spsk. mynte, frisk, fint hakket
½ stk. løg, revet
½ spsk. garam masala
0,75 spsk. ingefær, revet
½ spsk. karry, pulver
1 spsk. rapsolie
Salt og peber

Agurkesalat
½ stk. agurk, i skiver
0,75 stk. løg, i skiver
½ stk. citron, presset
Salt

Tilbehør
100 g brune fuldkornsris

Kog risene efter anvisningen.
Rør kyllingekødet med det revne løg, karry, mynte, garam masala, 2 spsk. yoghurt, ingefær, salt og peber. Lad farsen stå på køl i 10 min. Lav aflange kødboller af farsen, varm olien på en slip let pande og brun kødbollerne på alle sider i 2-3 min. Kom kødbollerne i et ovnfast fad med bagepapir og steg dem færdig i ovnen i ca. 10 min. på 200 grader. Bland agurk, løg, citron og salt i en skål til en salat.

Tip: Du kan tilsætte koriander og chili i kødfarsen for mere kick. Koftas egner sig fint til frysning.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 492 kcal/2059 kJ
Fedt: 16 g
Kulhydrater: 47 g
Protein: 35 g
Kostfibre: 4 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kylling med rosenkålssalat og ærtedip
Grydestegt kylling med agurkesalat
Orientalsk wok

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop