Undgå brød og smid dellerne

Onsdag, 17. august 2011
af Redaktion
Hold dig fra sukker og franskbrød, hvis du vil have den flade mave tilbage
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

En flad mave er noget de fleste kvinder drømmer om, men kun sukker efter. For det er en hård nød at knække, hvor man skal sætte ind for at komme det overskydende fedt til livs.

Spis fisk til
Ifølge diætist Charlotte Hartvig, der er forfatter til bogen "Spis maven flad" er svaret simpelt: Har du for meget mavefedt, så skyldes det, at dit indtag af kulhydrater er for højt.
- Du skal undgå de hurtigt optagede kulhydrater og i stedet spise dig mæt i mager fisk eller grøntsager.

Fedtforskrækkede taber ikke mavefedtet
Folk, der undgår fedt i madlavningen taber sig også, men det er den kulhydratbesparende kur, som du taber mavefedt med. Det er som regel dem, der spiser franskbrød og meget sukker, der har fedt på maven, fortæller Charlotte Hartvig.

Synderne, du skal undgå:

Sodavand
Sodavanden er propfyldt med sukker, og er du sodavands-narkoman, er det meget vigtigt, at du finder et alternativ. Du skal dog ikke gå helt ned med flaget, hvis du er til de søde læskedrikke. Det er helt i orden at gribe efter light-varianten næste gang, du er i supermarkedet.

Sukkerslik
Igen gør sukkeret i slikket intet godt for din figur. Kvit sukker-hyggen, hvis du vil have en flad mave. Du må dog godt skifte dit sukkerholdige slik ud med det sukkerfri af slagsen - indtil du er ovre sliktrangen. Køb for eksempel slik fra mærkerne Nellie Dellie eller Isis - eller køb sukkerfri lakrids fra Gajol eller styr din sukkertrang med sukkerfrit tyggegummi.

Sirup
Har du brugt sirup til at søde din mad, så er den tid forbi. Der findes ingen erstatning for siruppen, fordi alle varianter indeholder fruktose, som er bandlyst under din kur.

Bliv medlem af Slankeklubben og få en gratis pose sukkerfri godter
Bliv medlem nu