Opskrifter

Fisk med blomkål og broccoli

Torsdag, 29. november 2012af Redaktion
Físk er godt! Lækker Lavkarbo-ret

Opskrift på Lavkarbo/Low Carb-kost

Hver uge får du en Lavkarbo-opskrift med Familie Journal, så du nemt kan sammensætte en sund kostplan efter lavkarbo-principperne.

(4 portioner)

Ingredienser til fisk med blomkål og broccoli

600-700 g hvid fisk, gerne røget
1 blomkål
1 broccoli
1 spsk. smør
½-1 dl fløde
Salt og peber
125 g bacon
2-3 æg
Rucola

Køb det komplette Lavkarbo-tillæg i Familie Journals shop

Nu kan du købe Familie Journals andet tillæg med
Lavkarbo-kuren
som download.
Her får du en introduktion til
slankekuren samt
36 sider med
lækre opskrifter. Få fat i kuren på: www.familiejournal.dk/shoplavkarbo

Sådan gør du
Kog blomkål og broccoli møre. Blend dem til puré sammen med smør og fløde. Smag til med salt og peber.
Kog fisken. Steg baconen og kog æggene 5-7 min. Skær både æg og bacon i mindre stykker.
Anret tallerkner med blomkål-broccolipuré og rucola. Læg et stykke fisk midt på tallerknen. Pynt med ægge- og baconblandingen.
Retten kan serveres med gulerødder eller løg, som først svitses på en pande.

Lavkarbo-opskrift: Sofie Hexenberg

Low Carb eller Lavkarbo?

Hvis du skærer voldsomt ned på kulhydraterne i din kost, får du både et stabilt blodsukker og en stabil vægt, ja, du kan endda "risikere" at tabe dig.

Denne slankestrategi er på engelsk kendt som "Low Carb", mens nordmændene kalder den for "Lav-karbo" (karbo = kulhydrater).

Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop

Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød