Opskrifter

Kyllingebryst med spinat og tomat

Lørdag, 1. maj 2010af Redaktion
Middag med masser af smag

(3 pers.)
20 min. + 30 min. i ovnen

2 kyllingebryster
2 pressede fed hvidløg
1 spsk. hakket, frisk timian
1 tsk. salt
1 knsp. peber
250 g frisk spinat
4 tomater
2 dl fløde 9
1 spsk. tomatpuré
125 g hytteost

Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og vend dem i hvidløg, timian, salt og peber. Skyl spinaten godt, blancher den i letsaltet vand og lad den dryppe godt af. Fordel spinaten i bunden af et ovnfast fad og placer kyllingebrysterne ovenpå. Skær tomaterne i skiver og læg dem over kyllingen. Rør fløden med tomatpuré og hytteost, hæld blandingen over tomaterne og stil fadet i ovnen ved 180° i 30 min.
Server med pasta og godt brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Mere med pasta...
Pasta med muslinger og rejer
Pasta med rucula-ærtepesto og bacon
Pasta med tunsovs