Opskrifter

Mørksej med kålrabi

Onsdag, 11. januar 2017 Af: Christine Bille, Foto: Carina Krüger. Af: Christine Bille, Foto: Carina Krüger.
Fisk er sundt og en lækker spise. Her får du en nem og skøn opskrift på sprød, pandestegt mørksej med kålrabi. Velbekomme

Mørksej med kålrabi

Ingredienser (4 pers.) 1 kg kålrabi 2 røde peberfrugter 2 spsk. olivenolie 1 dl vand Salt og peber 1 bdt. basilikum 500 g mørksej el. anden torskefisk 1 spsk. smør Synes du godt om mørksej med kålrabi, så prøv også: Tomatbagt fisk med fennikel Tilbehør: Kogte kartofler ½ citron i både Server også nye kartofler i pakker til din fisk

Fremgangsmåde

Skræl kålrabien og skær den i små tern. Skær peberfrugterne i strimler. Steg begge dele i olien på en stor pande, til kålrabien er lysebrun. Tilsæt vandet og lad det koge næsten væk. Smag til med salt og peber. Vend basilikumbladene med grøntsagerne. Skær fisken i 4 stykker. Steg dem i lidt smør på en anden pande, til de er gyldenbrune på begge sider. Krydr med salt og peber. Servér fisken med grøntsager, kogte kartofler og citronbåde.