Opskrifter

Pølser med remoulade af rødløg

Tirsdag, 22. november 2016af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Pølser med remoulade er en klassiker! Men ind i mellem er det meget sjovt at ændre lidt på klassikerne. I denne opskrift er den gule remoulade skiftet ud med en lækker rødløgsremoulade.
(4 pers.)

Det skal du bruge til pølser med remoulade:

Rødløgsremoulade: 3 store rødløg 1 spsk. smør 3 spsk. sukker ½ dl eddike ½ dl vand Salt ¾ dl fiskesennep 1½ dl cremefraiche Kålsalat: 200 g grønkål 300 g spidskål 2 spsk. olivenolie 2 spsk. æbleeddike Salt og peber Pølser og tilbehør: 4-8 wienerpølser 1 spsk. olivenolie Brød, flutes el. boller Pølser med remoulade er altså bare lækkert, næsten lige så lækkert, som denne hotdog med hjemmelavet brød.

Sådan laver du pølser med remoulade og kålsalat

Hak løgene til remouladen groft og svits dem i en gryde i smørret ved middelhøj varme i 4 min. Tilsæt sukker, eddike, vand og lidt salt og lad løgene koge uden låg i 10 min. Sluk for blusset og lad løgene køle af. Rør sennep og cremefraiche sammen med løgene. Hak begge slags kål fint. Rør olie og eddike sammen og vend dressingen med kålen. Smag salaten til med salt og peber. Steg pølserne i olien, til de er sprøde. Servér dem med rødløgsremoulade, kålsalat og brød. Prøv også: God gammeldags pølseret