Opskrifter

Fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat

Torsdag, 15. februar 2018af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger.Foto: Carina Krüger.
Lækre fiskefrikadeller af laks serveret med en frisk hvidkålssalat med peberfrugt og forårsløg i en olie-limesaft-marinade.

Ingredienser til fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat

(3 pers.)

500 g laks
100 g kogte 
kartofler
1 æg
1 spsk. mel
50 g rejer
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
¼ hvidkålshoved
2 gule 
peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. limesaft
Salt og peber
1 bdt. klippet dild

Alternativ til fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat: Ristet fisketatar med asparges og hvidløgscreme

Fremgangsmåde

Hak laksen, mos kartoflerne og rør det sammen med æg og mel. Tilsæt hakkede rejer, salt og peber og rør farsen jævn. Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie.
Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløg skåret i ringe. Pisk olie, limesaft, salt og peber sammen til en marinade og hæld den over salaten. Vend dild i salaten og servér med et stykke godt brød.