Kransekage som lækker konfekt

Søndag, 25. december 2011
af Redaktion
Lidt sødt til nytår fra Familie Journals Slankeklub - kransekage i konfekt-form.
Kransekage - kransekagekonfekt: Server den som konfekt
Foto: Jes Buusmann

Kransekage i en lækker konfekt-udgave

(30 portioner)

1 stk. æggehvide - gerne pasteuriseret
200 g sukker
500 g ren, rå marcipan

Sådan gør du
Marcipan skæres i mindre stykker. Sukker og æggehvide hældes i. Blandingen presses sammen med fingrene. Det kan være en god idé at bruge en engangshandske, når du presser det sammen. Lav små pølser og skær et passende stykke ca. 20 g per stk. Kransekagekonfekten bages på en plade med bagepapir i ovnen i ca. 8-9 min ved 225 grader. Du kan evt. pynte din kransekagekonfekt med cocktailbær eller hasselnødder, før du bager dem.

Slankeopskrift: Pernille Brøndum

Prøv også Lavkarbo kransekage i stykker

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 109 kcal/455 kJ

Fedt: 4 g
Kulhydrater: 15 g
Protein: 1 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:

Stegt banan med rom og rosin
Pernilles søde favoritter
Festlagkage