Thaisuppe

Søndag, 18. september 2011
af Redaktion
Kalorielet thaisuppe fra Familie Journals slankeklub
Foto: Jes Buusmann
Foto: Jes Buusmann

(2 portioner)

1½ spsk. sambal olek
2 tsk. ekstra-jomfruolivenolie
1 l vand, kogende
1 tsk. green curry paste
100 g mangofrugt, mangoblomme, mangga, rå
1½ tsk. fish-sauce
2 dl kokosmælk, light
1 stk. grøntsagsbouillon
½ ds. bambusskud
50 g kalkunbacon, skåret i små stykker
200 g kylling, skåret i små stykker
200 g gulerod, skåret i skiver
2 stk. tomat, skåret i små både
1 fed hvidløg, finthakket (kan undlades)
½ stk. løg, finthakket

Sådan gør du
Opvarm 1 tsk. ekstra-jomfruolivenolie i en gryde og svits kylling og bacon heri i ca. 3 min. ved høj varme. Opvarm 1 tsk. ekstra-jomfruolivenolie i en pande og svits gulerødder, tomat, løg og hvidløg heri. Opløs bouillonterning i det kogende vand. Blandingen tilsættes kyllingen. Tilsæt derefter kokosmælk. Tilsæt de svitsede grøntsager samt mango. Til sidst tilsættes sambal olek, green curry pasta og lad suppen simre i 15-30 min. Herefter smages suppen til med fish sauce. Tilsæt evt. ekstra sambal olek eller green curry paste hvis retten ønskes endnu stærkere.
Tip: Fantasien sætter kun grænsen for de mulige grønsager der kan komme i denne ret. Kål eller spinat vil f.eks. klæde retten.

Slankeopskrift: Pernille Brøndum

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
446 kcal/1866 kJ
Fedt 17 g
Kulhydrater 37 g
Protein 31 g
Kostfibre 5 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Lun kyllingesalat
Fisk i sur-sød sauce
Cremet broccolisuppe

Stram figuren op med den slankende heldragt fra Magic. Klik her og køb dragten i Familie Journal Shoppen for 249 kr.